Uvažuju o koupi batohu na CAMEL. Docela mě zaujaly nové batohy od AUTHORa. Vozíte je už někdo? Jak jste s nimi spokojení co se týká kvality zpracování, šití, jak sedí na zádech…
Díky za vaše postřehy. J.
Uvažuju o koupi batohu na CAMEL. Docela mě zaujaly nové batohy od AUTHORa. Vozíte je už někdo? Jak jste s nimi spokojení co se týká kvality zpracování, šití, jak sedí na zádech…
Díky za vaše postřehy. J.
taky by me to hodne zajimalo, platit za camela ty nehorazne prachy se mi nechce :(
Batoh A-B122-V1 Sda tenhle mám, akorát rok starej, jeden se mi jaksi uplně rozpáral, zapomněli to tam asi sešít, prostě se udělala jedna díra místo zipu navíc :), v pohodě mi to vyměnili, ikdyž sem v to moc nedoufal, vzal sem druhej batoh a pohoda, jinak si zkontrolujte jak vypadaj zevnitř švy a hlavně sí?ky kapsiček, jedna sí?ka jasi nešahá až na dno, a jelikož v ní vozím telefon, neni to moc dobry, jo o tom že větraj záda si nenche zdát, v létě záda totálně no jak to říct prochcaný od potu. Jinak celkem spokojenost
zase jsi mi potvrdil, ze je lepsi si priplatit a koupit neco poradneho
co hydrapak?
Taky Axon stojí za zvážení. Ale Camel je Camel…
kouknul jsem na ne a opravdu za pozornost stoji,asi nevic se mi libi brook,ale nevidel sem zadovou cast,na tu davam nejvic.bohuzel sem jeste neobjevil lepsi syslem nez ma vape.
Samozřejmě lze řešit i kombinaci jakéhokoliv ba?ohu s vakem na vodu a rezervoarem Camel – pořád si myslím, že Camel je prostě nejpropracovanější. A je to taky tak, že tahle kombinace může vyjít levnějí, než komplet Camel…
ten muj vape bohuzel nema kapsu na vak a taky je obcas moc velkej(21 litru),ale to by nevadilo,proste bych tam ten vak hodil a hotovo.jenom stoji moc,to uz bych rasi koupil mule a ty vaky podle potreby prostoru prohazoval.
666er for ever!