takze kdyby jste nekdo chtel tak uz mate smulu… Za ty prachy super kolo, super vybava, super vaha.
takze kdyby jste nekdo chtel tak uz mate smulu… Za ty prachy super kolo, super vybava, super vaha.
kde nic tu nic… proste zahada!!!! :-)))))))
tu váhu dělaly dost FF :)
co je to FF????????
Plaste Flyweight 330g
… někdy krycí jméno Fast Fred od Schwalbe (340g).
Jojo, presne, ale Amuletaci tam standartne davaji FlyWeight nebo Kendy Kozmik Lite.
BTW To jsem ani netusil, ze ted FastFred je tak lehkej.
ja strasne lehkej, ani bys neveril jak je lehky ho proriznout.....
Přidej 400g a máš tam obyč pláště. A kolo za „dvacet“ s 11,5 kg, to je paráda, ne?
A? koukám jak koukám tak na něm nic tak suprovýho nevidím. :)
jo a si myslim ze se to kolecko povedlo… kdybych pockal mohl jsem ho mit taky ale neni nad skladacku… :-)))
no ja bych skladacku nechtel, vadi mi tam ten kloub :-)
ten klb celkom vydrzi… http://www.bikemagazin.sk/modules.php?…
ale no tak chlapi… kuknete na muj nick a budete zirat jaky mam hezky kolecko… :-))
mimochodem na skladacce jsem sjizdel schody ale jednou to bylo naposledy… zlomila se primo v tom kloubu… :-(((
Bavil jsem se s jednim prodejcem a ten mi rekl ze ty kola byly hned pryc. Timto zpusobem chtel amulet proniknout na trh (myslim jako se dostat do podvedomi zavodniku), ze udelal takovato kola (11,1 – 9,9 – 9,5) a nechtel cenu nejak prestrelit a tak je dal pod cenou, ale ze pristi rok bude stat tak 28 000,– (11,1)
Před takovými 6–7 roky byl Amulet na trhu s dost dobrýma kolama, proč pak dělali několik let supermarketovky je mě záhadou. Teď se musí znovu dostávat na trh…
no nevim… pred tydnem jsem jeste jedno v brne videl (rk cyklos kdyby nekdo chtel, ale nevim jestli tam jeste je ;)
no dlouho sem o tom kole uvazoval, ale taky sem slysel, ze s tou vidli je nemozny postavit tak lehky kolo…ta vaha mi prijde trochu podezrela, ale i kdyby to nemelo 11,1 kilo, tak to spatnej stroj nebude.
marketingová finta-19" bez pedálů (+0,5kg),normální pláště (+0,5kg), rohy (+200g) atd. Navíc v posledním Velu u 9,9 navážili 10,5. Sumasumárum normální váha přes 12kg.
to je přesný…
Kdyz pujdeme do dusledku tak to plati asi u kazdeho kola..
to ne, někde napíšou že bez pedálů, jinde vážej komplet a nekecaj. Nejvíc se lže u samostatnejch rámů :)
Třeba u mého Kinetica ta váha celkem odpovídala. Podle katalogu měl vážit 13,7 kg a já s výbavou(cyklokomp, košíky, podsedlovka, duše, multiklíč, peníze, montpáky) navážil 14,5 kg.
jo author pry nekeca a dokonce uvede spis vic nez min:-)
V Liberci ve Widebiku maji jeste tri. Vcera jsem tam byl.
I tady, ale jen 17" rám. http://amulet.liska.name/…oducts_id/60
666er for ever!