Mate nekdo s nima zkusenosti ? Vozim kovove M06 a i jako ostatni jsem si vsiml, ze se trochu odroluji. Proto bych chtel zkusit jineho vyrobce.
Mate nekdo s nima zkusenosti ? Vozim kovove M06 a i jako ostatni jsem si vsiml, ze se trochu odroluji. Proto bych chtel zkusit jineho vyrobce.
Jo jsou v pohodě. Ty originály co jsem tam měl stály za prd. Drolili se. A s koolspopama mi přijde, že to brzdí podstatně lít. Zatím držej.
Pozn. mam na mysli hydry !
já taky
Chci se zeptat, taky vozim M06 a delaji strasnej bordel (co se hlasitosti tyce…), je to normal, nebo je problem jinde nez v destickach? Uz nemam ani moc chut brzdit…protoze to rve usi…taky sem ted ve sjezdach o dost rychlejsi:-)
muzes zkusit polymery , ale mene vydrzi. Vetsinou to hodne piska, pokud nejdou pistky szejnosmerne, ale jeden je blize. Pak pri mirnejsim brzdeni to piska
Kdyby to jenom piskalo jako moje stary Deore 525 tak mi to nevadi, naopak bych byl rad…ale todle ja NÁŘEK!!!!:-( Ale po Krali tam zkusim dat polymery.
Tak to jsou bud sjety nebo jsi je osetril necim cim jsi nemel :)
Sjety urcite nejsou, protoze sou novy, maji najeto sotvy 1100km a smesi je tam dost a dost. Dela to hlavne pri delsim a intenzivnejsim brzdeni:-(
No novy?? A kolik myslis ze Ti ty desticky vydrzi? Ted jsou tak v polovine zivotnosti. mozna i za polovinou, vono hodne zalezi jak moc brzdis.
Znam borce co desticky osetril WDckem a pak se hodne divil ze mu to nebrzdi a hrozne piska. Tak asi tak.
Tak naky osetrovani kotoucovek u me nehrozi…protoze cim min se s tim neco dela, tim lip to brzdi:-) Ja toho zase relativne moc nenabrzdim, protoze nemam silnicku, tak s tim trenuju na silnici a tam se zase tolik nebrzdi…:-) V podstate maji zahul akorat o vikendech na zavodech:-)
nejlepsi je Power Brake Cleaner od Motorexu !!