Kámoš chce koupit horáka max do 20000 spíš se ale chce držet ale ceny kolem 16000,– Je rozhodnutej pro Author Opus já jsem spíš pro Meridu. Co byste doporučili vy?
Kámoš chce koupit horáka max do 20000 spíš se ale chce držet ale ceny kolem 16000,– Je rozhodnutej pro Author Opus já jsem spíš pro Meridu. Co byste doporučili vy?
Author je svihovej… v teto cenove tride je jedno co koupis co se tyka komponentu tak je to az na mensi malickosti stejne! :-) co se tyka vidli u teto cenove tridy tak je to nic moc… ja jsem mel vybavu Opuse 04 a vydrzela mi zhruba rok… zalezi jak bude jezdit tvuj kamarad. Ale pokud chce koupit horaka do 20 000,– tak at se domluvi s obchodnikem a tu vidlu za proti ucet + penize navic a koupit lepsi vidli… :-)
Myslim ze to uplne jedno neni napriklad nevim co si mam myslet o nábách Author. A vůbec mi prijdou komponenty authora sem tam o neco horsi.
tak at si koupi Meridu…
Autorácký náby nejsou špatný. Mám na nich najeto zatím 2000 km a v pohodě.Jinak bych se vysral na image kotoučovek u meridy. Véčka brzdí dostatečně.
imho osobně je opus jasná volba
Ja mam uz dva roky opus a sem plne spokojenej akortat sem hned pri koupi vymenil gilu za axela comp, nemuzu o kole rict ani jedno krivy slovo.