Co vozíte pod cyklo kalhotama? Jezdíte někdo „naostro“? V klasických trenkách a cyklo kalhotech není moc pohodlí.
Co vozíte pod cyklo kalhotama? Jezdíte někdo „naostro“? V klasických trenkách a cyklo kalhotech není moc pohodlí.
Díky moc.
to mi chces rict ze vozis pod kratasama na kolo slipy nebo este hur trenky?? no, tak to klobouk dolu, to si fakt extremni prase.............NECHTELA BYCH BEJT TVOJI PRDELI!!!
Ja je nevozim, kratasy na kolo jsem si koupil dneska a proto jsem se ptal. Nevim proc se do me hned takhle poustis:)))
jasně že naostro. Možná pak na zimu by se pod ně dalo vzít něco z Moiry.
Na zimu PŘES ně dlouhý zateplený, ale pod nikdy nic.
nevim jak chces narvat zatepleny elastaky pres volny kratasy.....:)
No jestli v těch dlouhejch zateplenejch i závodíš, tak proč ne.
Já třeba naprosto vpohodě používám kombinaci trenky sensor+kra?asy a zateplený nákoleníky. Při 10 st.C ideální kombinace, v dlouhých teplých bych se uvařil.
Jinak v létě samozřejmě nic.
Pri 10 nasazuju 3/4 s vlozkou (jsou o neco tlutsi nez kratky) a zatepleny nakoleniky…
Jasně, že na cikána. Jinak, asi by vypadalo docela komicky, kdyby jsi jel a pod elas?ákama by byly vidět slipy. Asi se do tebe tak pouští protože je crazyholka.
já teda jezdím na vostro ( teda pod kra?asama :-) ), ale tohle je hustý výrazivo na holku…
klid. je ji 16 :-)
to neomlouvá :) já to vidím tak, že my jsme případně ti burani, co používaj občas drsný a ještě drsnější výrazy a holky a ženský jsou jemný, hezký, milý, jsou naším protipólem a vyrovnávaj to… :o) proto kolem nich děláme ty tanečky atd., holka, která mluví sprostě, tak ta mě spolehlivě odradí, ale to už je na jiný téma :o)
Tak s tímhle názorem také souhlasím…jen já s tou hrubou mluvou velmi šetřím… jo a já také na ostro…
taky se snažím mluvit slušně. Zdůrazňuju, že snažím :-) Je mi jasný, že ani ženskou neohromím, když se budu chovat a mluvit jako hulvát.
mas recht a me vadej sprosty zensky dost, ale nez se z 16ti lety holky stane zenska, tak uplyne dost casu a urcite dojde k nejakymu firmware-upgrade. i kdyz vyjimek je dost :-P
Ja se k vam taky pridam, ale ja sem sprosty nekdy az zbytecne moc:(
občas ze mě taky něco vypadne a hned vím, že se to dalo říct jinak a mrzí mě to
jezis preco to tak riesite?:) podla mna zdrava drzost je fajn..
no zdravá drzost ano, o tom žádná :-)
drz hubu:)))))
to je jedinej recept :o) jenže já jsem taková huba užvaněná… :o)
Btw..co bys chtěl taky od holky s nickem TNT?:-)…třeba časem trochu zmoudří
Nakonec si TNT tu svoji poznámku docela odskákala.
myslis?:)
Nezdá se mi..:-)
co na tom bylo extremniho? prdel nebo prase?
ja tam jednoznacne vidim extremni prase ;)))
koho ze tam vidis??? hele, nemas misto obrazovky zrcadlo;))))))
koukam ze fousace znas:)
:)))
a ty mas misto mozku dlazebni kostku, ne???
blue se ptal, co je extremniho a tak jsem mu odpovedel… ale pro negramoty musim evidentne celou vetou.. tak jeste jednou, lepe a radostneji.. cituji: „no, tak to klobouk dolu, to si fakt extremni prase.........“ konec citatu…
uz to zacinas pomalu chapat??
omluv ho, je to ještě dítě… koukají mu z kapsy nítě… :))
ooo, ty jsi basnik, ja vim…:)))) (nebylo tam ja jsem basnik????nevim;) )
ne to jsou Zuby nehty :))
snaz tenhle text od Chlupatyho Hata?? to vam bylo takhle jednou v sobotu, sedim doma a hrabu se v CHOBOTU, najednou sem nasmatral na holubi, vytahl z nosu strcil si je do huby:))))
uááááááá zrovna snídám poblívku proti vypitosti,ale tys mě trumfnul :)) btw:holub bez holuba jako pán bez pána.taxe naučte česky pí Bubílková…
sorrry pane, misto mozku z piva kostku:) ale ja sem to myslel ze srandy… tak si prosimte tu kostku nevyndavej z hlavy a nehazej ji po me… ne ne , do hlavy neeee… :))))
soupni panaky… ;)))
dyt je pod zakonem :))
nevadi ne??? kdo to hlida, nejsme v americe:))
Já pod kra?asama vozím pindíka a koule a co Ty? Ty taky, co?:-D
ale ona je fakt holka… no docela.. mistama… aspon se tak tvari..
Nooo, zjiš?ovat to nehodlám… už jen dle výraziva soudím, že se jedná o velmi jemné stvořeníčko:-D
ale vzdyt nic nerekla
vam pekne hrabe:) tu zadeli naka baba jednu vetu a rozputa sa tu diskusija jak ked prejde baba okolo klastora… este mesiac sa o tom budu mnisi rozpravat:)
no to víš, od šlapání na kole bolí nohy, ale huba, huba ta nás od žvanění nebolí :-)
pises hubou na klavesnicu:)))))) dobreee:)
no ja bych nechtel byt prdeli od nikoho :o)
.....a jsi jeho pr…? :-P no offence pls.
Ses docela vybusna, uz chapu, proc prave TNT:-D
Ach jo, to sem sem hodila omylem, melo to byt vejs:-(
bacha tedy na otresy…
:-D
Zase inteligentni otazka, ze?… Odpoved viz. Jarin
Mně osobně tak okolo 100 km začne bolet zadek vždycky, a? mám cyklistický kalhoty s vložkou nebo ne:-)
tak to Tě zase tak často nebolí :-)
Nechápu, jak to myslíš…
Já ho chápu. Z mého pohledu je to tak že 100km na kole v kuse jsem jel tak jedno za život :). Tak by mě to taky moc netrápilo. Ale uznávám, že tady budou i jiný, jaky ty, pro které 100km žádná vzdálenost.
Pro mě je to právě velká vzdálenost a já se vždycky divim, že to vůbec ujedu:-)Ale ono je to spíš tim, že mě to hodně baví.A v kuse to taky nejedu, vždycky si dáme malý přestávky nebo jdem někam na jídlo…Je to takovej celodenní výlet:-)
V lete vozim slizaky (elasticke kratasy) a na ostro. Hodne brzo na jare a na pozdni podzim vozim zatepleny Kalase a pod to Moiru Duo. Nijak to neprekazi.
Moira dělá trenky ze sí?oviny, které mají vestavěnou vložku, čímž je problém za cca 400 peněz for ever vyřešenej.
na ostro :-) pritelkyni to aspon rajcuje… :-)
a to chodí naostro přítelka nebo ty ? :o)
Oba :o)
nic!
Ses si jednou na závod (road) zapomněl kraťasy s vystýlkou, nikdo nepučil. Navlík sem trenky, takový hodně těsný, přes ně čapáky, po 5ti km sme zmokli a pak už mě všichni krotili proč prej furt jedu ze sedla.90km. Takový stádo vlků sem ještě neviděl.
Cest! Jasne ze jezdim na ostro! Je tam prece vlozka-takze zadna krec. Akorat kdyz je fakt zima tak beru trenky, lae neni to ono-svy rezou dou kouli. Do pristi zimy to osefuju nejak jinac. :-)
ted jsi to vystihl beze slov. Ideal.
cos to zas vytahnul?