• morlo

minuly rok jsem koupil http://jaja.kn.vutbr.cz/~svarc/comp.jpg a ted si zaboha nevzpomenu, jak se zobrazuje teplota, zkousel jsem snad vsechny tlacitkovy kombinace, ale bez uspechu… nemate ho nekdo?

0 0
    • mosquito  

ty jo – to je delo za ty prachy … fiiiha, bohuzel ho nemam takze neporadim jak na teplotu – co manual ?

0 0
    • RapMan  

je hele moje stranky na jaje jeste bezej… :))) Hmm, zajimavy, ach jo, dalsi nostalgicka vzpominka na Brno :)

0 0
    • VS  

Dneska jsem ho koupil v OBI za 299. Nekup to za ty peníze :) Když mačkám pravé modré tlačítko, přepíná se mi dole na displeji údaj hodiny – ODO – DST – MXS – AVS – TM – teplota. Zrovna ho mám položený vedle notebooka a jedu rychlostí 99.9 :))) To jsou fofry a kilometry přibývají bez práce :) Akorát jsem nepřišel na co je tam ten solární článek. Asi dekorace, protože je v tom normální baterka CR 2032, která se nedá nabíjet.

0 0
      • morlo  

Hmm, tak takhle mi to nechodi, kua, asi se casem tahle funkce deaktivuje sama :)

0 0
        • VS  

Jo to znám. U AT 100 se mi po čase taky deaktivovala funkce výškoměru a další rok přestal ukazovat i teploměr. Asi dedcentní upozornění výrobce, že ho mám zase zasponzorovat a koupit si nový.

0 0
          • morlo  

Nj, tak jsem ho resetoval a teplota je opet k mani :)… s takovou vymozenosti, jako je neustaly pristup k teplotnimu cidlu, se muze pocitat asi jen u vyssich modelu…

0 0
    • madcat  

hehe :-))) „solární“ a „včetně baterií“, to si trochu protiřečí ne? ale jak čtu dolů, ten solární článek je jenom atrapa, tak asi proto :-)

0 0
      • madcat  

sakra to se jaksi pičně řadí ty odpovědi, chcel sem to hned nahoru za ten první šajze…

0 0
      • zapet  

Když trochu zapřemýšlíš,tak přijdeš na to,že téměř každé zařízení které má solární článek,tak MUSÍ mít také baterii,protože jak by ti ten tacho ukazoval kdyby jsi jel za tmy???Jestli ten solar funguje zjistíš,když vyndáš tu baterii a dáš ho na světlo.Pokud bude fungovat,tak solar chodí.Nebo jedině,že by to byl tacho jenom na denní ježdění :-))

0 0
        • VS  

Souhlas, ale vždycky se tam dává akumulátor, který se tím solárním článkem nabíjí a ne primární článek, který je zakázáno nabíjet (nebezpečí výbuchu). Bez baterie to samozřejmě nedělá vůbec nic. Možná to jenom zálohuje pamě? při výměně baterie.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.