Nevite nekdo jestli se letos konaji pustevenske snehovanky? (Nikde jsem nic nenasel a ted nevim jestli to je moji neschopnosti neco najit nebo proste tim, ze letos nejsou)
Nevite nekdo jestli se letos konaji pustevenske snehovanky? (Nikde jsem nic nenasel a ted nevim jestli to je moji neschopnosti neco najit nebo proste tim, ze letos nejsou)
Jsou…jasne ze jsou – 31.1 – viz mtb info na cykloartu…jedem :)
diky … snad se tam dostanu
no, dnes je docela nasněženo…
Spíše nalidněno…
a dnes tam bylo parádně,luxus lyžovačka..potkala jsem tam jednoho bikera na Authorovi,neskutečné
jo…zítra jedu na DB se zubama…
jejda a já jedu na lyže na Makov,tak to si asi panáka nedáme,chi…svět je malý koukám,chi
pojedu klasicky přes Soláň..
jejda,že by ogárek od Vsetínské Bečvy???? :D
jasně, že jo…to mě neznáš???
no neznám…jako nějaká známá figurka,jo???
Jak je to tam snehove? Je tam nejaky pekny prasanek?
Pustevny paráda,fukar jako prase…Bílá luxus jako vždy,ted tam dopolko nikdo nejezdí,stačí tři hodiny a člověk je ko…na Makov jedu letos poprvé
Jo, na Pustevnách je fakt dost sněhu, minulý týden jsme tam byli na lyžáku a až na mlhu která byla každý den a šlo kulové vidět sem si zajezdil až až.
Jooo.. Kdepak ty leta jsou :o)
si stěžuj,chichichichi
si nestěžuji…
:o)) to nebylo na Tebe,chi…tebe by jsme měli dnes spíš litovat,nebo byla paní zubařka samička na Tebe hodná????
nemohu říct, že nebyla, ale nemohu ani říc, že byla…
koukám stejné rozporuplné reakce jako většina lidu kolem .o))) jo a přejel jsi Soláň,cák na Bumbálku stále jden kamion za druhým
tak Soláň je v pohodě, akorát mi nesvítily světla, protože minule mi vypadly asi kabely z přístrojové desky, jak jsem vjel do díry..
šmarijá hotový adrenalin….chlape,chlape,chi
No ja myslel spis ty rocniky, kdyz se jeste ty snehovanky jezdily… :o)
myslíš na kole na Cyrilce dolů????
Jo na kole. Kazdym rokm se to jezdilo krapet jinak, ale tohle jsem myslel :o)
tak já se tam jeden rok strašně,ale strašně vymlela,měla jsem sníh všude,jako úplně všude,chichichichi…a hlavně parádně odřený celý ksicht od sněhu
čím starší, tím lepší…jsi myslel???
tak to je přeci samozdřejmost,chi
ale i to má své hranice…
v tom problém nevidím :o)))
tak můžeme do sauny si o tom dát řeč…
tak ted mírně panikařím
to jsem ale čekal…tak si můžeš zavázat oči, ať nic nevidíš…bo se mi tam potmě nechce sedět, když nic neslyším..
hele jak tady tak mírně brouzdám,ty budeš asi pěkné numero uno,že jo
to se mýlíš…docházejí mi finance každý měsíc…
a ted mi už vážně došly slova,chi
To o něm nevíš?
nevím nic…se mi taky nic neřekne :D
každej to tu ví…
že jsem Béďa Skrblík…
Tak buď ráda :)
no tak,co se děje???nějaký narušitel???
jasně…agent chodec…
no tak nic no
ale peníze se vždycky hodí…
:) takhle to začalo…
ups…no panečku
a nakonec prachama všechno skončilo…a peníze navíc kazí i lidi a opice a lidi jsou pak líní, jak opice.
mně zase došly peníze…