Právě jsem se vrátil ne z hradu, ale z Gardy a pokud někoho zajímá, co jsme tam jezdili, tak je to na http://www.sweb.cz/…arda2005.htm
Právě jsem se vrátil ne z hradu, ale z Gardy a pokud někoho zajímá, co jsme tam jezdili, tak je to na http://www.sweb.cz/…arda2005.htm
Tak vidim, ze vsichni pouzivame takrka stejne zdroje informaci a pak jezdime v podstate tytez trasy. Pokud ovsem nebloudite jako ja. To se pak itinerar dost promneni. :)
Nevis jak to vypada na Garde v obdobi na konci cervence ? Nejsou tam sileny vedra ? Pokud ano, jakou lokalitu bys doporucil v tomto obdobi ? Cortinu ? Nebo spis Rakousko ?
vedro tam je.. dole u jezere pres 30C.. ale o kazdych 100m metru nahoru to kelsa cca o 1C, takze to jde prezit:) ale chce to vyjet pred osmou rano abys v poledne byl uz nahore v relativnim chladku. cortina je taky supr v tomhle odbobi, jen tam je o poznani vetsi zima (Garda je 60m, Corina 1100m) a muze tam taky nekolik dnu prset.. nam loni zacatkem cervence i snezilo:/ idelani se me zda nejdriv tak 4–5 dni cortina a pak tak tejden Garda:)
to biker007: pamatujes, jak jsme se bavili o nejakych novych trasach na Krojc?
jo pamatuju..ale zatim sem nedal dohromady vubec nic.. ani na nase stranky, ani pro tebe.. sorrac:( ale snad se k tomu ted nekdy dokopu.
OK, ja uz myslel, zes nejak zanevrel. Mas este tu naskenovanou mapu?
v cervenci bych ti doporucil Altipiani Lavarone. Je to nahorni plosina ve vysce nad 1000 m a teplota urcite priznivejsi nez na Garde.
pekne fotky, dobry popis, snad ho nekdy budu moct vyuzit az se na Gardu jednou odhodlam. jen nesmim moc ukazovat ty vyskove profily, to by se mnou nikdo nejel…
Moc pěkný :), určitě tam ještě letos pojedu. Poprvé :). Už se těším. Naprosto nechápu ty max. tepovky a průměry vzhledem k převýšení. I kdybych šel pěšky, tak budu mít víc :)
ja za to nemuzu, ja mam proti ostatnim o 30 tepu nize aerobni a anaerobni prah. A protoze jsem pocital se 6 dny driny, tak jsem neustale jezdil tesne pod anaerobnim prahem, ktery mam bohuzel pouze 123 tepu za minutu.