Tak se pochlubte, jaké máte dojmy?
Tak se pochlubte, jaké máte dojmy?
Závod jako vždy po organizační stránce super, ale to počasí…Nemám rád vedro, tak jsem si to opravdu protrpěl.Chvílema se mi hlavou honily i myšlenky na vzdání, ale teď jsem rád, že jsem to dojel.Proti loňsku zhoršení o půl hodiny a pád z první vlny někam na hranici třetí stovky…Ale celkově to bylo pěkný.
Teď už jenom ty pěkný. Teploučko bylo, aspoň se pěkně pařilo na staďáku! Navzdory počasí zlepšení, ale 1.vlna unikla.
no to vedro bylo fakt zly,ja vypil snad 5 litru vody:)) mam radsi na zavode chladno,ale kupodivu se mi jelo dobre.chtel sem zajet do tricitky,nakonec z toho je 20.misto,takze to mam nad plan:)) docela sem se divil ze se ze zacatku jelo docela pomalu,prej i celo to nejak moc „nehnalo“:) dobrej humus je,ze v ty kaluzi bahna po poslednim brodu prej lezela zdechlina nejaky srnky,spis teda kosti.
hmm,takže když sem to projížděl já tak z toho už byla masokostní moučka.brrr.já dal dva zmijáky a celkově 111.líp jak loni,mám rád extrém.
Dost mazec – to vedro odělalo dost lidí. Naštěstí pořadatel přidal občerstvovačku – jinak fakt nevím. Brody trošku hlubší než loni – paráda osvěžení. Tra? se mi zdála těžší – ta úprava to trošku ztížila. Ráno jsem nestihl vykonat potřebu, takže jsem pak čupěl na tratí a skrz křoví sledoval jak mě předjíždí tak min 100 lidí ( bylo to vcelku na začátku, takže mazali jeden za druhým). Pak jsem už nechrtil a jel v pohodě umístění jsem stejně pros… . Pravidelné oplachování a chlazení na občerstvovačkách mě asi zachránilo. Trošku krize kolem – ty kopečky kolem a za 60 km mě nějak nešly. Pak jsem se na 77 otřepal, chytil druhý dech a mazal do vcelku solidně těch cca 25 do cíle. Měl jsem lepší čas než loni, o 140 lidí jsem se zlepšil v pořadí – na to, co mám letos najeto, jaký bylo vedro a jiný „atrakce“ na trati spokojenost. Trochu jsem nechápal ten pohřebák před stadionem, ale snad si v něm jen někdo dovezl kolo.
No ja videl v akci jen obvazy a nositka…
Na můj vkus trošku moc vedro. Zvláš? v těch stupáních po loukách:o( ALe jinak super:o)
Ještě dneska je mi to lííííto… V úterý při tréninku jsem lehla na silničce, jelo se něco přes třicet, jedna strana těla mimo provoz. Šitá ruka a koleno rozseklý, oteklý jak balon. Nešlo to rozjezdit. Takže v pátek vyzvednout čísla a čipy,ráno na náměstí jsem měla funkci nestartujícího trenéra, zamávala oddílu, uronila slzu, počkala ještě na start krátký a odbelhala se na stadion mezi odložené manželky a přítelkyně, čekat pod strom, až se pánové vrátí. Jedno plus… viděla jsem vítěze jinde než na startu. Tak snad za rok.
Závod super, organizace super, počasí brutál, ale lepší než 10 stupnů a maras. Jo jen ten borderl od tyčinek atd. bychom mohli aspoň házet pod sebe a ne 2 metry od cesty a do trávy, tam se to fakt blbě hledá…
a rpoč to někam házet? v kapse si to přeivezl tak proč to v ní zase neodvézt a nevyhodiut až v cíli?
To určitě, ale mám pocit, že to zpousta lidí nechápe, tak aspoň, aby se to dalo uklidit.
já to taky nevozím celej závod, ale zahazuju to na občerstvovačkách…
zacalo to vesele.. kdyz hlasili 30 vterin do startu tak sem zjistil ze cip me lezi v pokoji.. no nic, stejne sem chtel ject jak turista:).. chvili po startu sem cekal na teamovou kolegini se kterou sem byl domluvenej ze pojedeme spolu.. kdyz ani po 5 minutach nebyla v dohledu tak me doslo ze asi bude vepredu. tak sem se ji vydal stihat.. tech 10km sem si celkem daval, ale dojel sem ji:) Bara si zaslouzi obdiv.. od zacatku mela krece v zaludku a nekolikrat videla snidani.. ale poprala se s tim statecne a na konec dojela 12. zenach na dlouhy trase..
jinak trat znama, zadny prekvapeni.. toceny pivo a brody byly prijemny osvezeni, nechapu lidi (i ze spicky) co je behali.. sly dat v pohode vsechny.. jen sem se vcera celkem bavil pri prohlizeni tech drzkopadu na 1. brodu.. co ste tam lidi vyvadeliD?
jo a letos to byl prvni zavod bez defektu:)jupiii:)!!
Tys zapomněl na pokoji čip? Já zapomněl už v pátek v Plzni tretry a zjistil jsem to v sobotu v sedm ráno. To byl fofr. Do Plzně a zpátky, po cestě narychlo (blbě) nasnídat a nerozjetej na start.K tomu pád ve sjezdu a balím!!! Myslím, že proti mě seš slabej odvar smolaře! :-)
Jsi asi nejel dlouhou co? :-)
co by dělali, kdo měl smůlu a jel prostředkem prvního brodu u vodníka, tak většinou chytil kamen a šel přes řídítka do vody, někteří rychlíci až na břeh do bahna. letos díky zdravotním problémům jsem po pěti letech poprve nejel a vidět to z druhé strany taky není k zahození. a obdivuji všechny, kteří dojeli do cíle.
Nejel. To by už asi skutečně nestihl. A možná by bylo líp. :-).
aha.. ale uz z lonska bylo znamy ze prvni brod jedine vpravo:) taktika byla na vsechny brody stejna.. rozslapat to na velkou pilu co to dalo, pri najezdu do vody tam hodit prostredni a pak se jen modlit:)).. a vyslechnout aplaus divaku pri vyjezdu na breh:)) a vyslo to pokazdy.. i moje spolujezdkyne je dala vsechny stejnym zpusobem bez slapnuti na zem:)
no oni jsou divaci celkem svině:o)) Navadějí na hlubokou vodu:o))) A když to neznáš a necháš se chytit… Jako ten maník předemnou co tam chudák zahučel skoro po korunku;o)))
uz od dob staroveku plati ze prosty lid uspokoji chleb, hry & krev:) to prvni meli v batohu z domova, na hrach prave byli a k ty krvi si holt museli nejak pomoct:)))
anebo tak:o))
Já jsem to bral zlatou střední cestou a vyjel jsem v poho, jako vždycky na Králíkovi. Ještě jsem se nikdy nekoupal. Jen na 2. brodu jsem z neznámýho důvodu zapoměl velkou pilu a docela blbě se mi vyjíždělo :-)
a druhej na krátké nebo na dlouhé?
Druhej je druhej, ne? Tratě se rozdělujou až za Rajkým údolím. Nebo se pletu???
já myslím že ne… Že se dělí před tím… a setkávájí se před brodama na krátké… ALe přesně to nevím:o( Nejsem blázen takže jezdíám krátkou:o)))
Já jezdím taky krátkou, ale fakt se dělí až za dvojicí brodů Nemilkov – Rajský. Ale to je jedno. Jedeme je všichni a jenom proto, že jedeme krátkou, nám nikdo vodu neupustí ! :-(
to je taky fakt, ale já už se na ně tak od 10týho kiláku fakt těšil:o)))) TO vedro byl masakr… zvláš? ty stoupání po loukách…
Jo, kdybych neměl v kapse mobil, tak bych lehnul snad úmyslně. Pokušení bylo silný. A ještě bych udělal atrakci pro diváky. Tak jsem v každým z nich vykoupal alespoň nohy. Jinak je oba jezdím samozřejmě s prstem v nose! :-))).
tak ten jsem si naštěstí nevzal… Ale já se skoro koupal nedobrovolně:o) Dvakrát v lese… Byla to taková pěkná rovná široká lesní cesta a na ní dvě louže. Obří. No tak jsem si řek že nejsem z cukru a že se trochu schladím… Tak jsem do nich vletěl… První šla ale v druhý jsem zustal po půlku hlavový trubky:o))))
Druhej je druhej – koukám že je tady fůra lidí kteří „vědí“ kudyma jedou.))) Ty bahenní radosti na dlouhý jsou fakt až po rozdělení.
No, letos se to jelo podruhé opacne, nez tech 10 let predtim, tak to treba Mawerick zna z drivejska opacne…
Ta to by mohlo bejt vono.
na dlouhý, tam co je zrovna pěkně strmej výjezd. Tam mě taky rafly křeče, kterých jsem se nezbavil až do cíle. Všude, kde už se nechalo mastit do cíle jsem se motal na kašpárka jako mátoha, nasranej na všechny a na všechno :-)
joooo… To znám… mě svi.ě rafnuly až na hůrce:o(( Ale taky jsem byl pěkně nasranej:o(((
tito to taky dobre davali :-) http://www.klatovy.net/…2005_096.jpg http://www.klatovy.net/…2005_088.jpg
au au:o)
:-)
Tahle sou taky dobry :-)) http://photo.honzapacak.com/…DSC_0159.JPG
myslím že tam zahučel i Jiří Ježek (paralympik) hle http://www.sumavanet.cz/fotogalerie.asp?…
tak tahle fotka je zatim to nejlepsi co sem letos z krale videl:))
tak to si nevidel asi tuhle… :) http://new.mtbs.cz/obrazek.html?…
tak ta je taky guuuut:)) a neni to jeden a ten samej clobrda:)?
to fakt netusim… :)
tak to už je fakt moc :)
Do 50km super, krásně to odsejpalo a za rozdělením tratí jak se stoupalo po tý louce, tam snad bylo 50C na slunku, tak mne chytly křeče, krize a podobný atrakce, ještě na 85km jsem terfil hřebík a byl z toho nejhorší čas v mé historii co jezdím Krále 6:47. V cíli jsem mlhavě viděl kelímek, tak si tak piju jako že jsem v tom vedru přežil a najednou vedle mne stojí moje motorová myš, vysmátá jakže se mi jelo a ja ji ujel pánové jen o 2min. A kdyby tam nejely eli?ačky /což beru jako nespravedlivé, cpát mezi nás hobíky elitu :-)/ tak je na bedně. Tak já si ji vychoval tak, že na Drásalovi mně snad už předjede, musím překopat přípravu :-)))))))
Hmm, jak to tak ctu – zrejme super zavod tenhle Kral Sumavy… :-)
i nepovidej:) jeste chvili jezdi a trenuj a pak te taky mozna pusti na start:DD
Urcite a udelat si ostudu vid? :-)
Co bych za takovou ostudu dal! :-))
Prvnich 30km v pohode a pak mi uz tradicne doslo, takze holy boj o preziti. Do brodu sem se letos fakt tesil! Organizace super – narychlo pridani obcerstvovacky atd, jediny co mi vadilo, ze nebylo mozny koupit nejaky zobani (krome klobasy) v patek vecer na stadionu.
kromě klobás tam byly i kuřata (hned za těma schodama na staďák)
O tech sem vedel, ale ty se zase spatne cpou do kapsy od drezu! :-)
pulka se tam krasne vejde:)) obcas neodolam a pri navratu ze svihu si koupim pulku abych mel co jist ve vane po navratu domu:)
dik, musim to zkusit – mam je asi nejaky mensi nebo spis ty je mas uz dost vytahany! :-))
Kdyz ho tam cpes bez toho pytliku, co to v nem prodavaji, tak se ti tam vleze lip:)
A kosti zahazujete nebo zase do pytlicku a vyhodit az pak? Prece jenom ochrancum prirody se to asi stejne nelibi, ochranci zvirat to budou brat jako tyrani a pak je tu nebezpeci defektu… :-))
a nebo treti moznost – ze u nas maji nejaky mensi kurata:) ale spis to bude tim ze mam kapsy u dresu vytahany uz stejne jeko muj zaludek:) budu muset udelat zkousku treba s pulkou kachnicky :P
Vedro,bože to bylo vedro…Pořád jsem uvažoval o dlouhé,ale během týdne jsem se totálně vysral z podoby,takže z důvodů vyměknutí jsem volil krátkou a dobře jsem udělal.Na dlouhé bych bídně zašel.Od 60.km jsem měl fakt dost,v prudkých výjezdech mě polívala zima(tfujtajxl),po nich jsem měl co dělat,abych se nevyvrátil a proklínal jsem místní s jejich hláškama:"Tohle je poslední kopec,pak už je to rovina,cha cha…"Jel jsem to bez pár minut 5 hodin,což se v podstatě rovná boji o přežití.Ale s letošním "matrošem"se víc nedalo udělat.P.S. – Brody jsem zmákl.
Velka spokojenost s vysledkem a s krajinou na dlouhe, jiz tradicne mensi s poradateli (na rozdil od obecne rozsirene chvaly). Vlny uz neresim – loni jsem se snazil dost (letos jsem se spuntu prozirave vyhnul tim ze jsem jel dlouhou 8-))), takze jen namatkou – nechapu, jak lze promerit kilometr v prevyseni (a neupozornit na to na webu) a nevim, kdo vyuzil tech profilu na rubu startovniho cisla (pro neucastniky: byly DOLE hluboko pod riditkama – to neslo studovat ani pri hodne hlubokym zalehnuti ve sjezdu 8-))) Shodli jsme se, ze je to mozna zamer – delat to jakoby „retro“ 8-))), vcetne vsech tech klobas atd. Abych nebyl jen za stouru – jedna velka pochvala: nulove fronty na pivo na stadione!