digitalni fotografie-vystava+fórum 7.6.2005

15 nepřečtených
  • vlk

Zdar vyhrál jsem volnou bezplatnou vstupenku do salu 1 na Forum digitalni fotografie, ktere se kona 7.6.2005 v Prazskem kongresovem centru. Já tam bohužel nemohu jet, tak kdyby měl někdo zájem se tam zadara podívat, tak se mi co nejdříve ozvěte a já Vám pošlu příslušné záležitosti na získání bezpatně vstupenky.Samoz­řejmě mám jen 1.

Forum digitalni fotografie (www.digiforum.cz) predstavuje nejrozsahlejsi vzdelavaci akci zamerenou na fotografii, spojenou s vystavou fotograficke techniky, poradanou v prvnim pololeti 2005. Na akci je pripraven bohaty prednaskovy program (mj. se akce ucastni fotograf Jan Saudek a rada dalsich osobnosti), fotovystava prezentujici pres 50 znacek fotoaparatu (celkem nekolik set modelu), atelierovy workshop, moznost vyhodne koupe fotograficke techniky a dalsi.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • grafik  

zkus vstupenku radeji udat na grafika.cz – tam ti utrhnou ruce ;)

0 0
    • error  

a já si jí koupil za 300, dneska nemám š?astný den

0 0
      • vlk  

já nakonec zjistil, že ji nabízeli, každému kdo hlasovalm v té anketě na diginefu zdarma.

0 0
        • error  

ne mě nenaštveš :-) já si jí objednal z netu přímo ze stránek no dostal jsem slevu 10% původní cena 350, tak to tam asi budu jediný platící účastník kámoš jí dostal protože má fo?ák olympus a ostatní jí dostanou za anketu, no ještě by mohli vyhlásit moje jméno na začátku aby se na mě mohli chodit lidi koukat jak jsem to udělal dobře

0 0
          • vlk  

no já neměl v úmyslu tě naštvat.Já jen, že jsem si myslel, že jsem poprvé v životě něco vyhrál a vlastně nevyhrál.Prý to tak bylo i loni, tak pokud půjdeš i příští rok, tak zkus příště hlasovat.

0 0
            • error  

je mi jasné, že jsi to tak nemyslel, to já jenom jak to může být komické objednat si lístky na stejném webu kde je rozdávají zadarmo

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce