Zdravim,
nevite nekdo o nejakem obchode v Cesku (pripadne ve Vidni), ktery prodava cykl. brasny fy Ortlieb? ( www.ortlieb.com/) U nas jedinou alternativou je asi brasna Aqua od SportArsenalu, ale ta ma mensi objem…
Zdravim,
nevite nekdo o nejakem obchode v Cesku (pripadne ve Vidni), ktery prodava cykl. brasny fy Ortlieb? ( www.ortlieb.com/) U nas jedinou alternativou je asi brasna Aqua od SportArsenalu, ale ta ma mensi objem…
Sice je to vykopávka, ale včera jsem koupil tohle,zatím maximální spokojenost prodejce
azub.cz
a mohl jsem si to odzkoušet zde
velorama.cz
Nechce někdo spojit objednávku a ušetřit na poště, z Prahy? Pošta je trochu dražší, ale dá se :) …
Staci zavolat nebo zajit do velorama je na Letné necha ti tom privest zdarma nekolikrat jsem toho vyuzil
Sakra koukam dobrej ulovek za pulku tak to bude asi jenom u kerdy
Ano, cena slušná a když se najde jeden člověk, tak to vyjde na 330 by očko :)
Teoreticky bych ti jí tam mohl koupit a poslat doporučeně, ale nevím, jestli se mi chce…
Hehe, to Ti zato asi nestojí ;)
Proč? Pošle ti cihlu… :-)
A to se (mu) vyplatí ;)
včera jsem náhodou zabloudil ke Kerdovi a brašničku ještě měli – poslední, už nemají, za dvěstěpade jsem neodolal:-)
to byla klika já ji kupoval před měsícem s ještě jedním držákem na druhé kolo za plnou v azubu
jo, jednu už mám doma taky za plnou cenu a za ty prachy ji nešlo nevzít
Ja ted spekuluju o tehle ale jeste nejsem rozhodlej jakou velikost a jestli vubec to ma cenu
pěkná je to jo, ale ta cena:-)
Potřebuješ s sebou tahat víc krámů?
Ne bral bych to místo malého báglu na delší švih do kila to nepotřebuju vystačím si s dresem