Zdravim, jaky sou podminky pro biking v tyto lokalite v Nizkych Tatrach? Byl jste tam nekdo? jsou tam nejake stezky nebo dobre trasy? Na hrebeny se asi s kolem dostat neda a je to i zakazane ne? Ma cenu tam brat kola nebo radsi pesi turistika?
Zdravim, jaky sou podminky pro biking v tyto lokalite v Nizkych Tatrach? Byl jste tam nekdo? jsou tam nejake stezky nebo dobre trasy? Na hrebeny se asi s kolem dostat neda a je to i zakazane ne? Ma cenu tam brat kola nebo radsi pesi turistika?
Som priamo z LM a jazdím len po asfaltkách. Ale v informaciách v LM dosta? za pár SKK príručku Cykloturistické trasy Liptovom (42 strán) a je tam veľa trás pre cross, MTB ale aj cestné. V každom prípade sa podľa mňa bicykel oplatí zobra? so sebou, máme tu fakt peknú prírodu. Dnes som bol na Podbanskom v Tichej doline (ca 40 km z LM) a okrem snehu tam možeš vidie? aj pekne vyváľané stromy (po tej novembrovej výchici). Teraz tam však vidie? krásne okolité vrchy – všetko zlé je k niečomu dobré…:)
super tak to kolo beru urcite, a jak je to tam s jezdenim v horach? v parku je asi zakaz nebo sou tam i nejaky stezky??? stejne je asi problem se na nakej kopec tam vyskrabat ne?
klklk
Ahoj zaxxx,
ja som z Ružomberka, ktorý je len 30 km od Mikulasa.Dlhe roky jazdim na cestaku ale aj na MTB. Podla mojho nazoru su trate pre MTB aj cestu v okoli RBK a LM velmi dobre, mozes si vybrat rozne obtiaznosti aj dlzky tras. V pripade, ze by si bike chcel skombinovat s adrenalinom, ako ja v piatok, daj vediet. Stretnutie s medvedom nie je na dennom poriadku. Ak mas zaujem, napis, zariadim dobre ubytko a mozem ti nieco konkretne doporucit alebo si spolu zajazdit.
cau mel buch docela zajem se tam kouknou o letnich prazdninach! pocitam tak na tejden! slo by to?
Jasne, nie je to problem. Napis, kedy asi by si chcel. Ostatne zariadim
no moc by se mi to libilo treti tejden v cervenci
Nie je problem, ak chces ubytko, vieme zariadit, len potrebujem vediet presny datum.
no tak zatim bych docela chtel 9.-16.7. ale mozna o tejden pozdejc 16.-23.7.
O.K. rozmysli si termin a daj mi vediet cim skor na kisi@zoznam.sk. Bude vas viac alebo si sam?
no nejspis 3 a ten termi budu mit jistej asi az na zacatku cervence kvuli praci.
skoda, ze to budes vediet az na zaciatku cervence, pretoze to uz moze byt problem s ubytkom. V okoli su dva velke aquaparky a termalne kupaliska a lacne ubytko uz nezozenies.Dovali sa sem spusta turistov, hlavne Poliakov. Cim skor das vediet, tym lepsie pre Teba.
hm tak hned jak budu vedet napisu!
Ak chces, napis mi tvoju mailovu adresu, poslem ti nejake info o MTB trasach v okoli a nejake foto. Mam to vsetko zjazdene, bude sa ti to pacit.
gummo.@seznam.cz a jezdim tak 4–5 tejdne tak 50km jedna vyjizdka.
Tak to si na tom super, ja jazdim tak 2–3× tyzdenne po cca 30–50 km. Tak to este potrenujem. Odhlasujem sa uz z webu, skoro rano vyrazam na bike. Ked budem mat cas, poslem ti nejaku postu. Maj sa a daj vediet
Ozaj, ako casto jazdis. Aby som zatrenoval
koukam ze ste se tu rozpovidali :o)) ubytovani uz mame zajisteny v private v Mikulasi, ja o tech kolech premyslim pac jedem parta lidi a dva jezdime na biku tak ze bysme nekdy vyjeli…nemohl by si mi poslat nejaky dobry trasy okolo dem. doliny nebo mikulase? mejl mam zaxxx@seznam.cz … a jak je to s tim jezdenim v horach? neni to zakazany?
Sorry, trasy v Demenovskej osobne nepoznam. Ja som z Ruzomberka, mam dobre zjazdené trasy tu v okoli. V okoli Ružomberka je spusta dobrych trati, takze nejazdim moc dalej. Moze sa stat, ze v Demenovskej budes obmedzovaný ochranármi, kedze sa uz jedna o narodny park Nizke Tatry. Ak Ti ide vyslovene o MTB a este si neplatil nijaku zalohu na ubytko v Mikulasi, prid do Ruzomberka, To ti poradím trasy aj zabezpecim lacny privat v Ružomberku.
ne uz to mame zaplaceny a objednany, hlavne tam jdem kvuli aquaparkum a turistice to kolo sem vymyslel az pozdejc jako doprovod tak se ptam…ale diky za ochotu