Ak mate niekto nalepky na bike- nejake take zaujimavejsie, tak sa mi pls ozvite na e-mail, alebo ICQ, ak mate aj foto tych nalepiek, bol by som rad.Nalepky typu: cro-mo(oznacenie kostry),nejake len tak na vyzdobu…
Ak mate niekto nalepky na bike- nejake take zaujimavejsie, tak sa mi pls ozvite na e-mail, alebo ICQ, ak mate aj foto tych nalepiek, bol by som rad.Nalepky typu: cro-mo(oznacenie kostry),nejake len tak na vyzdobu…
A preco si neurobis nejake sam???? Ja si idem akurat nejake v 3DS studiu navrhnut…
a ak je stalost tych nalepiek?…vydrzi to UV a vodu, spinu?…a v akej cene sa to zhruba pohybuje…
No udrzat by to malo, pretoze sa to bezne lepi aj na auta, cenu este neviem, idem si to dat robit cca za tyzden, moja nalepka nebude nejak velka 3×25cm… tiez neviem na kolko to vide…
hmm, ok, a vravis ze normalne v grafickom studiu take finty robia?…ta sa pojdem kuknut…to ti oni robia navrh, alebo si uz rovno ty zrobis a im to das len zrealizovat?
asi jak chces, ne? to sou otazky… :)
To sou otazky…no jo, promin, ale vzivote som nebol v grafickom studiu a ani somk si nerobil nalepky sam :-)
A nevite kde se daji koupit?
Kočička! Haf!