Chystate se tam nekdo?? Ja snad jo. http://maratonjistebnice.webpark.cz/uvod.htm
Jestli jsem to dobre pochopil tak je tam jenom jedna trat (64 km), je to tak?
No tak asi zmerim sily s tema nejlepsima :)
Chystate se tam nekdo?? Ja snad jo. http://maratonjistebnice.webpark.cz/uvod.htm
Jestli jsem to dobre pochopil tak je tam jenom jedna trat (64 km), je to tak?
No tak asi zmerim sily s tema nejlepsima :)
Ja asi pojedu, ale este uvidim. Trate sou dve. Je 36km okruh a na dlouhy se jede dvakrat. Loni mel okruh 36km. Letos nejak vypustili Certovo bremeno – je to sjezdovka a kus se musel tlacit. Jinak to moc narocny neni.
Okruh ma letos 32km… sorry
Fajn. Diky.
Ale jak tak na to koukam, tak letos je asi fakt jen jedna trat?! 64km… 8–0
Ahojte, už su přihlášený. Vypadá to, že budem opravdu měřit díly s těma „ufonama“ ze spořitelny :). Nevíte jak vypadá tra?? Je tam bláto, moc nebo jen pár míst? Jedu na dovču na 5 dní do jižních čech k Táboru, tak ho prubnu. Chci si vzít WTB Nanoraptory, tek nevím jestli dělám dobře, abych tam s nema někde pak neplaval v blátě. Pokud bude blato, bral bych asi Micheliny compy. Je to pro mě dost důležité, protože na nich budu jezdit pak ještě 4 dny po jižních čechách, většinou po silnicích.
Nevím, jaký bude závod.Mám ale malý poznatek o pořadatelích.Byl jsem na závod přihlášen, ale zdravotní důvody mi v něm zabrání. Od minulého týdne se marně snažím kontaktovat pořadatele na „KONTAKTNÍCH“ telefonech a emailu s dotazem na možnost odhlášení a vrácení startovného.Telefony jsou nedostupné a email neodpovídá. Ptám se tedy, k čemu takové informace na webu?Nebo pan Rybařík a spol opravdu nechtějí přijít o mě tři stovky a dělají mrtvé brouky?Pokud v Jistebnici funguje všechno tak, jako kontakt s pořadateli, pak mi ta absence nebude mrzet.
leda doporučený dopis… :-(
To jo ,ale já se chtěl napřed informovat o možnostech odhlášení.A ty informace se mě právě nedostaly. :-(
ja bych zase do Apex bike v Tabore a zeptal se primo p. Ryjáčka:)))
zasel :)))
odhlásit se tím doporučeným dopisem, email či telefon ti mohou zapřít, dopis ale převezmou, podepíšou převzetí poš?ačce a neměli by ti to tedy zapřít a lépe bys vymohl zpět své startovné
Skoro na sto procent jedu. To skoro je tam vzhledem k počasí, které teď v naších končinách vládne.
Tak snad prej este „vlozena“ 40km trat… http://www.interier.com/…05/zavod.asp?… Som z toho volaky zmeteny! :-)
jj ted je to i na anlenu http://www.anlen.cz/anlen.php?… ale ja jedu dva:o)))
Chlapi tož kurňa, gdo ste projíždeli tra?, jak to tam vypadá? Je tam blato nebo ne? Pište!!!
Tak tohle si myslím můžeme zodpovědět každej sám. Čekám bahenní lázně. To mi, ale tolik nevadí, hlavně a? není moc kosa.
jo, to bude,sice jako vimperská50 ted v neděli asi ne,ale i tak a ta zima…já jsem teda přihlásen,ale bohužel se z brna tenhle víkend nedostanu,takže si tu lázen užíte,budete zdraví…
Tak co, jak ste jeli?
Ja jel kratkou a slejvak a krupobiti hned po startu bylo fakt vyborny! Mel sem uplne fialovy ruce a nohy. A prodirat se zavodnikama z dlouhy bylo fakt zuzo! Jel sem nekde kolem 7.mista, pak sem zasukoval retez a asi 5minut ho pacil ven. Trat lehka, plna bahna a skvele znacena. Moc se mi to libilo, jen sem nikde nenasel vysledky. Z B-F sem poznal akorat Orbise.
jo?a kde? :-))) ja te ani nevidel no ja jel ale dlouhou no a bylo to neco akorat sem pichnul a kaslal sem na to no ale asi nejsem jedinej:-)))
trat byla fakt lehka nebejt toho slejvaku pri startu a krupobiti, tak by to bylo super:-)))
ale rikal jsem si ze byste tem v tom desti pekne promrzli, kdyby byl byval start 40 km az po 10 nebo 15 minutach po nas
Nekde sem te zdravil u toho parkoviste – poznal sem te podle biku :-) Ten start nebyl moc povedenej – na konci toho pole uz sem dohnal posledni lidi z kratky a pak klickovat mezi turistama s cislem a v plastenkach… Kluk co jel predemnou (mistni) taky kratkou, tak se vyhybal a asi v 35km/h hodil na asfaltu dost hustou drzku.
tlam tam bylo hodne to jo ja byl rad, kdyz sem sjizdel z ounuze, ze sem se vyhnul jednomu prde mnou, ten se slusne rosekal na asvaltu v jendy zatacce no a pak sem pichnul a kaslal na to nez byhc to tema zmrzlima prstama vopravil, tak bych byl na konci:-)
tak tojeste ze sem to nejel fuj blato ee! ja si projel mseno… pekny…
koukam, ze sis ho projel uspesne! :-) Gratuluju!
Tak ja jel taky dlouhou. Prijeli jsme trochu pozde, takze jsem startoval z nejaky 300 pozice. Behem zavodu jsem se dostal na nejaky 50 misto, co mi lidi kolem trati hlasili. Na 48 kilometru mi bouchlo zadni kolo, vymenil jsem dusi a jel dal. Po 2 kilometrech koukam ze mam mekky obe kola, takze jsem pichl obe kola najednou, to je teda pech. Tak jsem je zalepil a po dalsich 2 kilometrech koukam ze mam prazdny zadni kolo, opet pichli, tak uz me nas**lo, ze jsem tech zbylych 10 km dotlacil. Nakonec z toho bylo nejaky 240–250 misto.
A to jsem mel jeste jednu bouracku. V jednom sjezdu jedu tak tech 35 km/h. Borec predemnou se vymaz a ja jel tak tri metry od nej. Jediny co jsem stihl udelat bylo ze jsem zacal brzdit a vycvakl nohy, aby mi to nezlamalo kotniky, vrazil do nej a letel pres rajdy. Docela hnusny, ale pokracoval jsem dal..
Nevím, jestli jsem to nebyl já :) Asi v 35 km/h jsem se vymlaskl, měl jsem červenou bundu. Viděl jsem skrz vodu a blato na brylých hovno, najel na kámen, ketrý mě nějak rozhodil v tom sjezdu v rygolu. Ale naskočil jsem na kolo a jel dál. Pak přišla ty druhá bouřka po najetí na silnic jsem se na to vysral. Ujel jsem asi 10 km. Projížděl jsem to v pátek a bylo to OK, ale v sobotu KO.
Barvu bundy si nejak nemuzu vybavit, ale myslim ze to bylo cerny kolo, jistej si taky nejsem. Bylo to v tom sjezdu jak byl oznaceny jako nebezpecny sjezd??? A pak se tocilo doprava na asfalt.
Ikdyz ono tech bouracek tam bylo pozehnane..
Jo byl to asi druhý sjezd, označený jako nebezpečný a pak se točilo doprava na silnici. Bylo to snad na šestém nebo sedmém kilometru. Jak na startu začalo pršet, tak jsem hned v první zatáčce navlékl neprobundu, mezitím mě předjeli skoro všichni. Zahájil jsem stíhací jízdu a do toho prvního sjezdu jsem sand stovku předjel. První sjezd, výjezd, jel jsem po louce, předjel další hromadu lidí a pak ten sjezd a bác. Měl jsem černo šedo stříbrné kolo.
Jo tak to bude asi ono. Neposkrabal jsem ti nejak lak???
To se stava nic si z toho nedelej. :)
Ja tam mel problemy v druhym kole, ale silou nejvetsi vule jsem ti ustal.. :)
Já vím, párkrát jsem sebou už na maratonu majznul, naposledy v červenci na karpatském maratonu. Řezal jsem zatáčku a nějak jsem přeřezal :) Lak je OK :)
S tim defektem – prej tam byly pres cestu nahazeny sipkovy vetve, ale ja si niceho nevsim. Je mozny, ze uz byly prekryty bahnem :-)
Já jel dlouhou, asi do 35 km jsem byl v první 20 pak už podruhé letos selhala rychlospojka od Conexxu a bylo po závodě :(