Zdravim, Black se tu resil mnohokrat, ale nikde jsem nenasel info, ktere potrebuju ja. Shanim vidlici v cene kolem 8000czk (kdyby to za to stalo, tak pujdu i na 10kczk). Vyhlid jsem si Black Super 2005 (verze s FFD za 7990 czk nebo s TPC Lock Out za 9990 czk). Ted se mi jeste naskytla moznost nakupu Black Elite 2003 za 8000 czk. Tak vaham mezi temito. Specifikace (ikdyz to je asi noseni drivi do lesa): BLACK ELITE Zdvih: Rapid Travel II 80/100 Pružení: pružina Tlumení: TPC+ Regulace: tuhost pružení, vratný tlumič, tlumič komprese, měnitelný zdvih Mazání: Microlube Vnitřní nohy: dural 30 mm Sloupek: dural Váha: 1860 g Barva: šedá metalíza
BLACK Super Zdvih/použití: 90–120mm RTWD/Enduro, XC Pružení: pružina Tlumení: FFD Regulace: předpětí výměnou pružiny, vratný tlumič, plynulá reg. zdvihu Mazání: olejová lázeň s těsněním Evil Genius Vnitřní nohy: dural 30mm Vnější nohy: magnesium RA Sloupek: ocel Váha: 1995g Barva: černá
BLACK Super Zdvih/použití: 90–120mm RTWD/Enduro, XC Pružení: pružina Tlumení: TPC Lockout Regulace: předpětí výměnou pružiny, vratný tlumič, kompresní tlumič, plynule reg. zdvih, Lockout Mazání: olejová lázeň s těsněním Evil Genius Vnitřní nohy: dural 30mm Vnější nohy: magnesium RA Sloupek: ocel Váha: 1995g Barva: černá
Mam ram RaceBike CR 1500, jezdim XC az agresivni XC (nezavodim), pouzivam vecka a mam 75 kg. Doted jsem mel origos RB pevnou vidli, protoze jsem nemel na odpruzenou penize. Nemusim mit nutne Blacka resp. Manitou, ale slysel dobre reference s ohledem na muj styl jizdy. Co byste poradili? Kterou z nich? Popr. jinou v teto cenove hladine? Dik