Nevíte někdo parametry?
Nevíte někdo parametry?
Tusim ze je to striklej Author.
Tusis spravne..
jasně, já vim, ale kterej?
Je to Author Stratos – teda soudim podle stejny vybavy… http://www.skoda-auto.com/…_2005_CZ.pdf
sorry nevsim sem si,ze uz to tu mas
Ceny tam tusim, ale nejsou. Sou stejny jak u tech authoru – teda priblizne.
aha,tak v tom mym odkazu ceny jsou
Kolik vlastne stojej tyhle kola? Mne se napriklad docela libi.
vždy přesně o 10 kaček vic než je doporučená cena odpovidajicího artura (Stratos, Airline, Egoist, Modus, Voyage, 6605…) že by specificky lak stal 10Kč???? :)
Egiost: 57990.- CrossCountry: 57500.-
asi je tam vic laku :-)
mezi nami Egoist 04 39990.- kdyz ho este sezenes…tam je asi laku nejmin :-)))))
Ted si na to kap! Skodovka zkoupila lonsky modely a strikla je! byznys jak svina! :-))
neee tak to nebude parametry letosnich skodovek souhlasi s parametry arturu 05. Jinak letosni model=za stejnou cenu horsi kolo (napr.Airline) nebo stejny kolo za cenu vyssi (Egoist) samo beru ceny doporucene ne ty vyprodejove…to bude asi inflacííííí
Tohle kolo stojí úplně stejně jako stratos sx a vzhledem k tomu, že můžu koupit škoda bike za 2/3 ceny je to super :-))
tak tak author/skoda sou dobry kola když je koupis s 20% slevou a uplně skvjely když mas slevu 30% a vice. Mit to za 2/3 ceny tak koupim nejakej lepsi model treba ten airline---vic ušetříš :))))
jj, máš recht, víc bych ušetřil, ale vzhledem k tomu, že mám stanovený cenový strop, tak je tahle volba ideální :-)
Loni měla i Škodovka jiný barvy. Co je divnýho na tom, že je má levnější. Od jednoho známýho vím, že by Škodovka chtěla letos údajně prodat cca 1 500 kol a to si myslím, že už to je pro lakovnu docela kšeft. No a pro Artura asi taky.