dik za prizpevky
dik za prizpevky
po dvou letech se mi rozpadly…
jaky model?no me se po dvou letech rozpadly sidi
model fakt netusim, ale staly nk okolo 3tis, ted pudu asi do specializedu…
ty jsem chtel koupit stojej u nas tri ticice to je super ale maji zvrchu tu blbou sitku kterou uz jsem parkrat prodrbal ted mam NW STUNT
todle co sem mel byl model cca 2001–2002… takze ty asi nemaj…
Po dvou letech se snad rozpadne vsechno, ale NW kamos zlikvidoval behem par mesicu.
mam zimni a naprosta spokojenost, vozim v zime a tak dostavaji dost zabrat
jakej typ?
neni to ten nejnovesi ani Grizzly, co delali pred nim.
Dva roky je asi nejcastejsi „polocas rozpadu“. Me loni upadla podrazka u STEALTH a minuly vikend na druhe bote tez. Po dvo letech se mozna rozpadne vsechno ale boty za 5 tis. by to delat nemusely. :) U stejnyho modelu jsem to videl jeste ve dvou pripadech. Vetsina lidi co znam ma u NW problemy s palcem – Italove maji palce asi kratsi.
Sakra, jak to delate? Ja mel driv Sportfully nekdy od roku 96 (oddelal jsem je pri padu na silnici) a ted uz mam 3. sezonu Adidasy a furt dobry. Rocne najezdim cca 11k km, takze maji moznost se projevit
Jezdil jsem je 4 roky, teď už se rozpadly. Nevím přesně jaký to byl model, ale tenkrát byl dost vysoko v nabídce, taky docela stály. Problém jsem s nima měl ten, že byly docela úzký. Končívávalo to tak, že v hospodě jsem se vyzouval, protože mě z nich bolely nohy. Znovu bych si je nekoupil. Teď jsem si koupil Specialized.
Mně se na tretrách Northwave urvala asi po čtvrt roce přezka, a to jsem ji nijak moc neutahoval. Prodejce reklamaci neuznal, poslal je na opravu a za měsíc byly opravené:-( Mám jedny, takže ten měsíc byl slušný.:-( Proto u mě Northwave nikdy více.
I když letos chci koupit zimní a tam moc velký výběr není a Nortwave mají slušné typy Grizzly a Celsius. Tak Ti nevím. Jo a mě by zase zajímaly zkušenosti s těmito zimními tretrami. Díky.
Chtel jsem loni takove cervene s trema suchyma zipama,staly 3500,– kc.nevim ted jak se ten model jmenoval.Ale:tak debilne resene suche zipy,ktere jsou kratke a vypada to pak na … tak to rozhodlo.
jo ty mam…myslim ze hydrogeny..ted slouzi druhy rok a naprosto v pohode. mam nizsi nart takze sem nepostrehl zadny problem s delkou zipu ani nic jineho..ja sem zatim spokojeny
jo spravne hydrogeny,nechapu jak mi to mohlo vypadnout:)) Mi se libily strasne moc i barva a cervenou mam nejradsi,ale ty zipy ty zipy to rozhodlo
Mám jedny – Model Team (každá v jinej barvě), zatim se nerozpadly, ale vytahaly se po dvou necelých dvou sezonách tak, že v nich mám dvě vložky a obouvám do nich s tlustou ponožkou místo tenké cyklo. Takže v současnosti slouží jako zimní.
Model MTB Team'98, cena asi 4500 – maji najeto tak 15k a porad perfektni. Zaznamenal jsem s nima tyto problemy: podrazka uz je cela seslapana a asi pred rokem se mi odchliply podrazky na pate, tak jsem je nechal prilepit (cena opravy asi 50Kc) a jsou zase v pohode. Nedam na ne dopustit. Jsou perfektne odvetrane a lehoucke. Muzu vrele doporucit, klidne bych si NW koupil zase (kdyby Adidas nevyprodaval za dumpingove ceny).
Koupil jsem si Magmy. Ale hned doma jsem zjistil, že jak je všitej jazyk byla tam plastová výztuja a řezalo mi to do prstů na noze. Vzal jsem je do krámu, myslel jsem že to bude chyba na tom páru, co jsem koupil, ale dělaly to i všechny další. Řekl bych nevhodná konstrukce. A přitom drahý jako pr… Tak mám místo nich El mora 2 a Specialized comp a spokojenost…
Mám 3 roky, model nevím, troj přezkové..stály kolem 3.000,– po dvou letech se odchlipuji paty, kamoš je má taky a to samé, jen je dal spravit za 70Kč a v pohodě. Ale asi bych do nich už nešel, za ty prachy si myslím, že jsou k mání lepší.
4 roky nejake turisticke, uz zacinaji koncit: total seslapana podrazka, praskla podrazka, musel jsem lepit ale jeste drzi. Trochu uzke rekl bych, otlaceny malicek. No jinak na turisticke docela vydrz, najezdeno v nich asi 17kkm celorocne. Kamosovi turisticke taky drzi.
Ticho! Všechny vás zabiju!