… je ojebanej zavit na klice takze tam nejde nasadit stahovak??? Je to cyrhran.
Mel jste nekdo podobnej problem??? Poradte, dikes moc. :)
… je ojebanej zavit na klice takze tam nejde nasadit stahovak??? Je to cyrhran.
Mel jste nekdo podobnej problem??? Poradte, dikes moc. :)
Bud poradnym stahovakem, kterym chytnes primo kliku nebo kladivem nebo vyndat sroub a trochu pojezdit a samo to odpadne… nebo se podivej do historie na dalsi postupy. To je dneska material… jeden negramotnej.
Jak? Muzes mi to rict jeste jednou, bo sem te neslysel!
Pojezidt??? Cim. Jedna klika sla, tam byl zavit dobrej, ale s prevodnikama, tam je ojebanej, tam to nejde chytit. Kliky a stred budu kupovat novy, takze to muze byt i destrukcni metoda.
pojezdit = jezdit na tom na vyjížďky tak dlouho, dokud se to samo neuvolní
To je jasný …pojezdit… a hlavně at si sebou veme imbus až se mu to uvolní a vypadne 50 od baráku aby si ji mohl zase nasadit a dotáhnout :)
a nedej boze, aby to vypadlo 60 od baraku! :))
to je těžký, on ji dotáhne a pak ji doma zase nesundá. Musí pojezdit kolem baráku, jednu rundu za druhou :-)
Uz jen telegraficky: H.I.S.T.O.R.I.E.
Veru tak, historie nemá ojebaný závit…
H.I.S.T.R.I.E. N.E.M.A. O.J.E.B.A.N.Y. Z.A.V.I.T.
Ako si vedel?
Jen sest minut spozdeni… jasnovedec, ale cist (a ani psat:) neumi. Nerekl bych, ze se od minuleho tydne udal nejaky prevratny obev zrovna v sundavani 4 hranu…, i kdyz ted se sundava z kol masove :)
Ja ti to jen prelozil do tvyho jazyka..
jsme jen nevěděli, co doplnit, zda chybí O nebo E :-)
E je správne, tak ako vrah je vždy záhradník
Do latiny, prosim!
Što ty po našem nepaňimáješ?
net, nepanimaju.
HISTORIA NONHABENUS HELICALIUM OIEBANUM
historius nemaus ojebanus zavitus..
to je po grécky
To mas jedno..
Tak je, keď chcú, všade ?a len ojebú…
keby toto jedno bolo, tak by hovno maslom bolo
Veď hovorím že ?a všade ojebú, miesto masla máš na chlebe hovno:)
KDYBY byly v prdeli ryby, nebyly by rybniky...... toz k tem prislovim :)
to se říká na Slovensku ? To je dobrý :-)
Neviem, mama mi to vravela vzdy, ked som jej povedal, ze je to jedno. Takze asi Kosice? :))
aby z te Tve telegrafie nevznikla tady pekna H.I.S.T.E.R.I.E.
Měl jsem podobný problém,vytáhl jsem to z jedné strany a kámoš mně to pod lisem dostal ven.Pak vezmeš kliku,uděláš nový závit,nový stahovák…
uvolni a poskac trocha s bikom:)
Presne tento problem som riesil na svojom prvom riadnom cestaku. Mal som 105SC a tolko som daval dolu kluku, az som strhol zavit na jednej s nich. Zil som s tym asi 5 rokov. Daval som tam Kinex osky, co po 10k kilometroch zacali pukat, takze cca 4 krat som robil nasledovny masaker. To co Ti tu doporucovali s tym pojazdit som skusal a je to naprd. Mozes s imbusom jazdit aj 1000 km a nic… Kluku ktora Ti ide odmontovat demontuj. Povol misku na tej strane kde je dolu kluka a nejako demontuj aj tu druhu. Potom to cele vyber z ramu, upni do zveraka (drevene latky z kazdej strany)a poriadnym klinom a kladivom vyraz. Tu osku znicis, ale to Ta asi nesere.
Obvykle jde moc dobre demontovat miska na strane nesundane kliky. Pojezdit… no jako, kdyz budes jenom sedet na sedle a tocit klikama, tak to asi fakt neupadne… a s imbusem? Snad bez.
Musis si na to prispusobit ten klic :) Udelat na nem misto pro kliku, pripade pro pavouka:)
Kde presne? :) http://www.parktool.com/…/BBT_2.shtml
Skus to a nebudes litovat! Je to prace na par hodin a oplati se! :))
Tak mi z toho klice nic nezbylo. Jdu pro novej a zkusim to jeste jednou :)
If FAIL then return to STEP 1 A tak porad dookola :)
Taky prispeju. Existuje opravny zavitnik a stahovak na sejmuti klik. Zavitnik ma maliko vetsi prumer stejne jako stahovak. Pak je to hracka. Da se tak sundat 90% klik s poskozenym zavitem. Tech 10% jsou kliky z velmi mekkeho materialu zarostle na ose. Opravnou sadu by mohl vlastnit kdejaky slusny servis. Mam slusny servis :)
mne sa raz stalo ze som dotiahol kluku na krv… a striekol na 4hran WD40 aby nevrzgala :) no a bolo to tak mastne ze mi kluku aj napriek utiahnutiu po 5km odpadla :)…
takze moja rada znie: povol inbums… poriadne 4hran nastriekaj wedečkom a cod sa previezt… kluka odpadne sama
Jestli o ty kliky nestojíš, tak vem silnější šroubovák, nebo tyčku. Prostrč to z druhý strany a pěknym kladivem tý klice připomeň kam patří… :)
Tak se mi s vyuzitim vsech moznych i nemoznych prostredku podarilo sundat. Ty umelohmotny matky jsou fakt vec…