Hledame dalsi lod s bikerskou posadkou na sjezd Otavy

25 nepřečtených
  • Luka

Ahoj lidi! Planujeme si, ze v pripade slusneho pocasi a dostatku vody, bychom radi vyrazili na Otavu (kanoimo). Termin je ctvrtek 16.6. vecer odjezd, 19.6. nedele prijezd. Zatim jsou 2 lodi jiste (posadky Fousac & zena; Habib & Luka), jedna nejista (taky bikeri). Chce to jeste alespon jednu lod. Mate-li zajem jet s nama na nebikovaci akci plnou kecu o kolech a urcite super zabavy, tak mi napiste na mail (viz profil). Bohuzel to celkem hori, protoze lode se musi zamluvit.

POVINNE: dobra nalada s sebou!!! Pučmelouny neberem :)

0 0
    • Beeda  

Jsem pucmeloun na neumim plavat :-) B

0 0
      • Luka  

Ty stejne budes nekde ten vikend chrtit, takze s tebou jsem ani nepocitala :) ALe pojed jestli chces!

0 0
    • Pá-dlista1  

No jiste. Kdyz uz tak uz. Ten vikend je zrovna 6 bikovejch akci kam bych chtel jet. Ja jen, aby jste se mnou nepocitali…, ale chtel bych, moc bych chtel. Jen mi dejte cas. Dokonce i nejaky lode bych mel… no a tu dobrou naladu, mozna ;)

0 0
      • Luka  

Koncem srpna jedeme vltavu, tradicne… tak treba tam :)

0 0
        • Pá-dlista1  

To taky nemam cas… co prosinec? No to budou vlastne zase zimni zavody a kdyz bude snih…

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
        • senožrout  

Vltavu jsme jeli 28 a 29 května. Z Borový lady na Pěknou a byla čupr. Ale koncem srpna…, jsi si jistá, že bude voda? Mimochodem, odchytli nás v kempu v Lenoře reportážníci ze Snídaně s Novou a ptali se nás, co říkáme tomu, že by se měla Vltava zavírat až na Lipno, když bude v létě málo vody. Prý pak lidi ničí pádly škeble, raky a rostliny v řece… No…, my jí jezdíme vždycky v květnu. V létě jsem tam nebyl.

0 0
          • Habib  

Jezdime spodni usek a ten je pod vodou vzdycky…z Lipna se musi odpoustet..ja vim, hezci je vrchni cast, ale coz…tahle akce ma tak nejak tradici..:-))

0 0
    • blue  

ty jo, lepsi termin by nebyl? zrovna kdyz jedu do bikovat alp, jinak bych jel okamzite

0 0
    • Martin  

To je ovšem totální ZMAR:-( Krysa nebude na vodě:-(((( V tuto dobu budu na kole v RakOuzku a Itálii.

0 0
    • Mamut  

http://www.raft.cz/…y/otava.aspx

Asi budeme musiet nastat, aby ste tie lode nemuseli nosit, nie su prave povodne. Ale aj vodna turistika ma nieco do seba (slapes pesi vo vode a tahas za sebou lod).

Ale Otava to su galeje ako z filmu Ben Hur.

0 0
      • blue  

tahani lodi sem zazil prave predloni na uplne vyschlym pritoku do lipna :-) ale jinak to celkem slo

a pokud nekomu vadi davy lidi, doporucil bych zajet na Hron, tam sme nepotkali vloni za tyden ani jednu lod :-)

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
      • Luka  

MInulej tejden tam jel kamos a i kdyz na webu tvrdili ze misty nesjizdne, tak on rikal ze uplne v pohode…

0 0
    •  

Máme rádi zvířata!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.