Ahojte, mate nejake skusenosti s impotenciou po dlhych rokoch bajkovania? Nemusite sa hned priznavat, len povedzte ci tam je nejake nebezpecenstvo.
Ahojte, mate nejake skusenosti s impotenciou po dlhych rokoch bajkovania? Nemusite sa hned priznavat, len povedzte ci tam je nejake nebezpecenstvo.
Zatial mam velky potencial, asi kratke roky bikovania :)
nebajkuju,tudiz nemuzu nic rict ani se pripadne priznat,ale muzu se priznat,snad to nebudou cist jini,ze kdyz vidim hnusnou tlustou zenskou,tak si troufam rict,ze v tu chvili je potence tataaaaammmm
Jses klidne mohl zeptat pod svym nickem a nezakladat si k tomu novy. A nebo jeste diskretneji si to precist v historii.
jo jo ma problemy, co ted s tim? Historie uz neni co byvala:)
bejt tebou tak delam neviditelnyho, minule se tu ptala Si-rena- a kdo ji k tomu asi tak moh inspirovat…:-))
dizel je me druhe jmeno a snazim se to ted zamaskovat :)
mam 41 roku, na kole jezdim cely zivot,sice ne zavodne, ale myslim si, ze dost a impotentni rozhodne nejsem
Aktualizuj si profil. Uz mas zas rok min nez :)
Co jsem to zase zplodil? :) No kazdopadne jsi o rok mladsi nez v profilu, ale je to zvlastni, protoze me se po kazdejch narozeninach ten vek zvysuje (zatim).
„Co jsem to zase zplodil?“ Je vidět, že tebe impotence nezlobí, plodnej seš až až :-)
:-D
Já jsem o rok starší a taky nic nepozoruju. To jsou prostě různý teorie, který se nedají exaktně ověřit. Já jsem kdysi dokonce četl, že se pravidelným ježděním na kole zmenšuje. Možná nějaký extrémní zátěže mohou mít nějaký negativní vliv, ale normálních smrtelníků se to asi nedotkne.
A to je zase pravda s tim zmensovanim… me se prave uz ani nedotkne zeme. Jen nevim jestli je kratkej nebo jsem na tom tak dobre s potenci :)
treti pad – mne
jj mne sa uz tiez dlho nestalo zeby mi ho niekto prislapol:)
taky už si chvilku nenamotávám do řetězu… :-)
už nezplodím ani „ho“, jde to se mnou od desíti k pěti…
okej takze v historii nic o tomto nieje, a prosil by som aj nejakych starsich bikerov nech sa vyjadria (aby som vedel co ma caka)
okrem Vladimira, ten ma asi stastie
Taky sem slysel, ze impotenci zpusobujei prace s notebookem na kolenou, mobily, chlast, koureni, bike, nas**ne zeny v kanadach, suspenzory, jidlo, piti, jezdeni na koni, emise z aut.....impotenti sou fsichni a basta fidli! a vidite..armstrong taky jezdi bez kouli a jak mu to jde:-))))
notebook-myslím, že dnešní displeje nevytvářejí tak silné záření aby to mělo nějaký vliv.
tohle bylo zahrivanim notebooku pri pouzivani na kline, na stole to nema zadny vliv…
zajímavé, netušil jsem že zahříváním těch partií je tak nebezpečné.
No to bude mit manzelka radost.
nojo, musíš dávat bacha, aby se ti nepřehřejvalo nádobí. To je to samý jako nenosit slipy, nenosit upnutý těsný džíny apod. Když se ti přehřejou náboje, tak se zpomalujou, klesá jejich účinnost. Takže větrat :-)