• dizel

Ahojte, mate nejake skusenosti s impotenciou po dlhych rokoch bajkovania? Nemusite sa hned priznavat, len povedzte ci tam je nejake nebezpecenstvo.

0 0
    • R.1  

Zatial mam velky potencial, asi kratke roky bikovania :)

0 0
    • Lance  

nebajkuju,tudiz nemuzu nic rict ani se pripadne priznat,ale muzu se priznat,snad to nebudou cist jini,ze kdyz vidim hnusnou tlustou zenskou,tak si troufam rict,ze v tu chvili je potence tataaaaammmm

0 0
    • Pá-dlista1  

Jses klidne mohl zeptat pod svym nickem a nezakladat si k tomu novy. A nebo jeste diskretneji si to precist v historii.

0 0
      • Lance  

jo jo ma problemy, co ted s tim? Historie uz neni co byvala:)

0 0
      • cabbage  

bejt tebou tak delam neviditelnyho, minule se tu ptala Si-rena- a kdo ji k tomu asi tak moh inspirovat…:-))

0 0
    • Vladimír  

mam 41 roku, na kole jezdim cely zivot,sice ne zavodne, ale myslim si, ze dost a impotentni rozhodne nejsem

0 0
      • Pá-dlista1  

Aktualizuj si profil. Uz mas zas rok min nez :)

0 0
        • Pá-dlista1  

Co jsem to zase zplodil? :) No kazdopadne jsi o rok mladsi nez v profilu, ale je to zvlastni, protoze me se po kazdejch narozeninach ten vek zvysuje (zatim).

0 0
      • Volf  

Já jsem o rok starší a taky nic nepozoruju. To jsou prostě různý teorie, který se nedají exaktně ověřit. Já jsem kdysi dokonce četl, že se pravidelným ježděním na kole zmenšuje. Možná nějaký extrémní zátěže mohou mít nějaký negativní vliv, ale normálních smrtelníků se to asi nedotkne.

0 0
        • Pá-dlista1  

A to je zase pravda s tim zmensovanim… me se prave uz ani nedotkne zeme. Jen nevim jestli je kratkej nebo jsem na tom tak dobre s potenci :)

0 0
    • dizel  

okej takze v historii nic o tomto nieje, a prosil by som aj nejakych starsich bikerov nech sa vyjadria (aby som vedel co ma caka)

0 0
    • dizel  

okrem Vladimira, ten ma asi stastie

0 0
    • admxx  

Taky sem slysel, ze impotenci zpusobujei prace s notebookem na kolenou, mobily, chlast, koureni, bike, nas**ne zeny v kanadach, suspenzory, jidlo, piti, jezdeni na koni, emise z aut.....impotenti sou fsichni a basta fidli! a vidite..armstrong taky jezdi bez kouli a jak mu to jde:-))))

0 0
      • vlk  

notebook-myslím, že dnešní displeje nevytvářejí tak silné záření aby to mělo nějaký vliv.

0 0
        • cabbage  

tohle bylo zahrivanim notebooku pri pouzivani na kline, na stole to nema zadny vliv…

0 0
          • vlk  

zajímavé, netušil jsem že zahříváním těch partií je tak nebezpečné.

0 0
            • Pá-dlista1  

No to bude mit manzelka radost.

0 0
            • hydrant  

nojo, musíš dávat bacha, aby se ti nepřehřejvalo nádobí. To je to samý jako nenosit slipy, nenosit upnutý těsný džíny apod. Když se ti přehřejou náboje, tak se zpomalujou, klesá jejich účinnost. Takže větrat :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.