kdo vite jak vypada od RB barva zelena metaliza , co na ni rikate ? je to velkej ulet ?
kdo vite jak vypada od RB barva zelena metaliza , co na ni rikate ? je to velkej ulet ?
V hobbysportu v brne a domino sportu v ceskem tesine maji myslim kousky trubek s ruznyma barvama. Tak treba jestli to nemas ve svem okoli nekde tady. Treba maji tu zelenou taky a muzes na ni kouknout in natura.
ja vim jak vypada ale nemuzu se rozhodnout jestli ji mam dat nebo ne , vypada jako vybledlej spenat v metalize , v plzni maj ten ram celej a uz sem byl rozhodnutej pro jinou ale tohle mi zviklalo, je tak hnusna az je hezka …
jo takhle :-) tak to je tezky radit :-) to se asi budes muset rozhodnout sam… ja taky porad resil barvu a nakonec jsem koupil bily ram :-)
Myslím, že to vypadá úplně stejně jako má Richard Gaspi. No pokud to dáš na kolo, budeš jak rosnička :)
nevim jak vypada tahle zelena metaiza, ale gaspi ma kawasaki green (-: a metla to urcite neni..
sorry, metalíza to není, ale myslím že barva bude naprosto totožná
si projed foto biku, myslim ze tam nakej brcalnik je… ale nevim jiste
sice nevím, jak ta barva vypadá, ale když se ti líbí a nikdo to tady nevozí, bych do toho okamžitě šel, budeš mít jedinečnej kousek. Černá je sice hezká, ale to má každej. Ty budeš mít něco výjímečnýho.
vypada podobne jak ta na giant reign 2,videl sem ji na enduro ladenym speedstru a nevypadala spatne, ale jesli to chces na svihovy kolo tak blee
Kočička! Haf!