Ahoj, jezdí někdo tohle sedlo? Sdělte mi prosím zkušenosti. Dík
Ahoj, jezdí někdo tohle sedlo? Sdělte mi prosím zkušenosti. Dík
mam od uterka, kdy dorazily do 69, zatim najezdeno tak 200 km a to tezsi teren a dnes 70 km s manzelkou po navigaci podle Labe. Coz je z hlediska posedu ten nejvetsi test (jednak navigace a jednak pomala jizda). Zatim zkusenost vyborna. Mel jsem SLR a to bylo suprove sedlo, ale ve vyjezdech mi vadilo, ze ma dost vyraznou spici a ta me tlacila. Na Sport Pragu jsem objevil Rival a je strasne podobny SLR Gel Flow, ale ma vice sklopenou spici. Bohuzel o nejakych 60 g tezsi. Vaha jezdce je hodne rozlozena v zadni casti na ty dve kosti a netlaci na mocovou trubici. V posledni dobe jsem mel Fi:zi:k Niesen, San Marco Arami a SLR Gel Flow a Rival je urcite cislo jedna. Zatim nemohu porovnavat z hlediska vydrze.
Měl jsem ho z prodejny půjčený a mám stejný dojem, tlačí sedací kosti a ne močová trubice :-), a to je hlavní argument proč ho zítra zaplatím, i když jsem na něm najel asi 10km abych ho moc neopotil :-)) Takže díky za tvoje potvrzení dojmů po najetí více km!
Čau, mám dotaz jaké jsou půlroční zkušenosti s Rivalem? Začal jsem o něm uvažovat. Dík
zkusenosti jsou dobry, ale letosni Rival je uplne jine sedlo, koukal jsem na nej v Brne na Sport Lifu. Duvod, proc doslo ke zmene jsem se nedozvedel. Novy Rival je bez diry uprostred a je takovy mekci.
Já zkušenosti taky dobrý, nevidím problém a jak píše bb , že je nový typ bez díry, tak já musím říct , že díra byl jeden z hlavních argumentů proč jsem si ho koupil…
Zdravíme pozemšťany!