Podělte se o zážitky z trati. Vypadalo to na pohodovku na rovince, ale myslím si, že to dalo zabrat a ani o dramatické situace nebyla nouze.
Podělte se o zážitky z trati. Vypadalo to na pohodovku na rovince, ale myslím si, že to dalo zabrat a ani o dramatické situace nebyla nouze.
Bídně :), kámoš mě tu půlhodinu nedal jen proto, že urval pedál. A když mě předjížděla milá krásná mladá dáma v kopci a řekla mi ,,baf", byl jsem na odstřel. Ale zlomil jsem duševní krizi a jel do druhého kola :)
Bylo to fajn – ale jel jsem jen padesátku – přiměřeně mým chabým možnostem …
Nemáte někdo tušení, jestli alespoň slíbili dát na net výsledky ?
Jel jsem taky padesátku a myslím si, že to pro hobíky bylo akorát. Bylo to dost mokrý a bez pádů se to neobešlo. (Taky jsem se připlet.) Výsledky bych taky rád viděl. Jestli je někdo můžete poslat tak se ozvěte dík :-).
Já byl „sestřelen“ v uzoučkém sjezdíku na kamenech asi v polovině. Chlapík tam zůstal stát a něco ladil na kole – a když jsem ho míjel, tak mu to kousek popojelo a zahákl mne za řidítka. Ale v pohodě, jel jsem pomalu, byla tam tlačenice … Podle mého komplu jsem to měl za cca 2,5 hodiny.
Docela hustý to bylo taky na prvním asfaltovým sjezdu v lese. Dlouhá rovinka a pak pravá. Viděl jsem jak tam borci lítaj z cesty. Dva leželi na zemi a tak jsem to položil taky. Údajně tam byla někde vyznačená omezená rychlost.
byla tam cedule s tricitkou :) tusim stejne jako loni
Docela dobrý. Pár technickejch úseků tam bylo, ale na padání to nebylo. Možná proto, že se mi tam nikdo moc nemotal. Jinak to bylo pořád peklo na pilu. Jel jsem teda jenom padesátku, tam se člověk nemusí tak hlídat.
Žíreček 8., Pekáček 38., Kankrlíček 44. Týmy – bf-tým 2.!
nechceš mi říct, že z těhle umístění jste vyvařili 2. místo v týmech?
Jo, ale v týmu jsem nebyl já, ale asi tady neznámá slečna :). A byl to dobrý tah – byla výrazně lepší.
:)
Tedy byl jsem lazar po přezkoušení z tělocviku v práci, takže svalovice jako prase :oP No nějak jsem to překlepal a snažil sem se nevzdat, ledový nohy v tretrách nejsou zrovna to co se mi moc líbí. Ale což, jsem rád že jsem nevzdal :o)