Jaká bývá běžná vůle v oku tlumiče a kdy je vložka v oku na výměnu?
Jaká bývá běžná vůle v oku tlumiče a kdy je vložka v oku na výměnu?
Bezne snad zadna a nova vlozka, kdyz to neni bezne. Ale proti gustu…
Ale no tak, vule setinová být musí,aby se to hejbalo,ale já myslím jak velká vůle je nutná,aby se muselo převložkovat, desetina?
No dobra, dobra. Kdyz dam kolo do stojanu a zahejbu zadni stavbou nahoru-dolu nesmim citit vakl. Pokud je, jdu po tom kde. Pokud je tedy v oku tlemice, vymezim. Trvam na tom, ze vule nula, s tim, ze vsechno musi chodi relativne volne, nebo jenom MALINKO ztuha.
Že jo!! Takže vám slavnostně sděluji, že cvákání co mě na fungl novým biku trápilo bylo způsobeni vůlí v oku tlumiče 0,4mm, brrr, ještě jednou 0,4. Strašné číslo.No a pointa? Dovozce k nám do republiky mě sdělil následující:„No my jsme si všimli a řešili jsme to dotažením na krev,bez ohledu na moment.“ Já se musel zeptat tady,protože se mě nezdálo,že bych byl úplně tak blbej a tohle jim sežral. Hlavně nechtějte vědět, co to bylo za značku kola a náš slavnej dovozce,to byste se smáli ještě hoodně dlouho.
Šup to sem, jsem zvědavý. Od toho tu to forum navíc je!
Davaj davaj
Nooo,ne úplně přímo dovozce,ale daleko to není.Dedukcím se meze nekladou. V. VO. VOK. a značka je handmajd
Mazec…
jak řikám, to je dovozce,ale rada pochází hádejte od kohožeto, ne přímo od něj ale z prodejny
Señor Štěrba?
to mělo být seňor..
No voni prodejci jsou v tom tak trochu nevinně, protože jak sem se dozvěděl z jinejch zdrojů, vypadá to na chybnou serii,ale tohle, no nevim.