Zdravim,
aky je rozdiel medzi SRAM X.0 a shimano XTR v prehadzovacke ? Mozem pouzit shimano XTR ako presmyk a packy a SRAM X.0 ako prehadzovacku ?
Zdravim,
aky je rozdiel medzi SRAM X.0 a shimano XTR v prehadzovacke ? Mozem pouzit shimano XTR ako presmyk a packy a SRAM X.0 ako prehadzovacku ?
Oba jsou to spickove produkty podle me srovnatelne kvality. Ovsem cena XTR mi prijde jeste prijatelna. Ja mam starou prehazku XTR patej rok a najezdeno ma 50000km a je v ni jen lehka vule v hornim cepu. X.O je takovej sperk cela CNC s Ti pruzinou asi je o neco lehci nez XTR. Jinak smyky Shimano jsou kompatibilni s razenim od Sramu.
No smyk XTR muzes pouzit,ale pokud myslis razeni XTR a prehazka X.0 tak to nepojede…razeni musi byt stejne jako saltr…naopak to jde…
Z mé zkušenosti doporučuji všechno od stejné firmy.Řetěz,kazetu,přehazku,přesmyk,řazení. Jinak v tom budeš hledat neustále chyby. Jezdil jsem 5-let na XT/XTR.Nyní vše SRAM X.0.Po zajetí cca 100km necítím ,že přeřazuji a hlavně v záběru super.SRAM se mě zdá více přesnější a přehazka Sram má silnější pružinu než Shimano a řadí bez problémů i při ucpaném bovdenu.
Jo ale za ty prachy.. :) .. :(
Ne kazdej si to muze dovolit. To ja se akorat kocham obrazkama a rikam si jak by to bylo fajn kdybych to mel..
To chce pevnou vůli a jednou to taky bude. Držím palce.
Ječňák je borec!