Dneska jsem zazil prijemny prekvapeni – asi tri mesice jsem mel u Zitnyho objednanou mekkou pruzinu do RS Judy SL (2004). Mnohokrat jsem tam volal jak se veci maji. Asi po mesici volani jsem zacal komunikovat s prijemnou damou (slecnou?:-) ktera mi slibila, ze jakmile pruzina dorazi, hned mi da vedet. Vzdycky to bylo pristi tyden nam ma prijit kontejner z Taiwanu a snad v nem uz ty nahradni pruziny budou. No pak skoro dva mesice ticho po pesine, tak jsem si rikal zase mlzi a vyprdli se na to ale co, aspon je do toho telefonu prijemna a tvari se desne zucastnene:-) No a ted jsem dostal mail, ze pruzina fakt prisla. Akorat ze jsme ted v USA takze tady jsem ji sehnal behem 3 dni:-) Ale stejne si u me Zitnej splhnul a docela me i presvedcil, ze opravdu asi nebyla chyba jen na jejich strane, ale spis na strane RS (snad jen par pruzin by mohli mit skladm, ale to uz je zase na jinou debatu:-) Takze kdybyste nekdo tuhle pruzinu pro svoji pritekyni nebo manzelku (proste nekoho lehkyho – je to do 63 kg) shanel, tak by ji meli mit.