Jaké byste si vybrali?
Jaké byste si vybrali?
Přidej pro zjednodušení odkazy.
Ještě bych chtěl napsat, že toho stratose bych mohl mít za 10500, ale seřízení bych musel platil zvláš? (je to škoda bike fun ride a ve škodovce mi ho neseřídí)
Tohle asi bude lepší odkaz:
Myslím, že u těchto 2 kol se můžeš rozhodnout akorát podle detailů. Acstar se snaží vypadat jako „dobře vybavené kolo“ za výbornou cenu. Sám jezdím na Acstaru Columbia z roku 2000 postupem času jsem objevil co znamená ta snaha „vypadat“ jako dobře vybavené kolo (střed na věnečcích místo zapouzdřeného, pedály s plastovým tělem místo kovového, zaručeně „gelové“ sedlo Velo (aspoň prodavač se dušoval, že je gelové :-) )). Takže poté, co jsem procitnul, řekl jsem si, že Acstar si už nekoupím a nebudu jej ani doporučovat dále. Ale poté co jsem si kolo seřídil k obrazu svému, jsem spokojen, vím na čem jezdím a za to co stálo nečekám žádné zázraky. Když se díváš kritickým okem na všechna „hotová“ kola, stejně vždycky objevíš něco, co ti úplně nevyhovuje a kde se výrobce snažil „udělat dobrou cenu“. Pokud jde o Author, osobně jej vnímám jako „solidní, kvalitní kolo“, ale připodotýkám, že jde o krosová kola v uvedené cenové relaci. Když si prolistuješ bike-forum.cz zjistíš, že názory na Authora jsou velmi rozporuplné a spíše negativní, zejména jde-li o kola celoodpružená . Shrnutí: Zkus zjistit, zda je nějaký rozdíl v kvalitě a hlavně funkčnosti použitých vidlic. Pokud ne, vyber si to, které se ti víc líbí a hodno? užitečnost detailů, jako např.: dvoje navárky na košík (Author), nastavitelný sklon představce (Acstar), odpružená sedlovka, ergo-gripy, ergo-rohy a vůbec všechno Ergo :-) na Authorově kole atp. A taky se zkus na obě kola posadit a uvidíš :-) Třeba ti jedno z nich vysloveně nesedne.
Pritulka ma cca 5 let stratos SX a zatim funguje spolehlive bez jakychkoliv problemu (ona ale jezdi max.lehci teren cca 1000km/rok), tehdy byl osazeny podobne, ale s razenim sram 5.0
Já bych šel do tohohle http://www.sterba-kola.cz/…na170605.php?…