• bastlar

Zdravim, prosim o Vase prakticke zkusenosti s Manitou Super 2005, slysel jsem od kolegu, ze jsu dosti poruchove:-(( ale take jedna baba povidala… nebo jestli mi nekdo doporuci jinou vidli… pozadavky : Aby zehlila, LO, a unesla 77 Kg., prijatelna vaha.. ted mam Marzocchi 03 a je dost tvrda:-) dekuji za kazdy nazor.......

0 0
    • cabbage  

Manitou Super 2005?! to neznam......

0 0
    • gummo  

mozna by bylo fajn napsat jakou vidli vod manitou

0 0
    • Pá-dlista1  

No jo 03 to jsou tvrdy modely. Ji zkrat na 2,5 a bude to lepsi.

0 0
    • bastlar  

omlouvam se …nejak mi to vypadlo:-)) Zdravim, prosim o Vase prakticke zkusenosti s Manitou Skareb Super 2005, slysel jsem od kolegu, ze jsu dosti poruchove, tece olej:-(( ale take jedna baba povidala… nebo jestli mi nekdo doporuci jinou vidli… pozadavky : Aby zehlila, LO, a unesla 77 Kg., prijatelna vaha.. ted mam Marzocchi EXR 03 a je dost tvrda:-) dekuji za kazdy nazor.......

0 0
      • Martyss  

Cena tě netrápí?:-)

0 0
      • Daf  

Hele ja mam Skareba necelej rok. A podle toho co se tady na foru pise uz se mela davno rozpadnout :) Nemam v ni vuli v servisu jsem s ni taky nebyl. Olej mi nikde netece. Super komfortni sice neni, ale na XC takovou vidli nepotrebuji. Ovsem mam tam pruzinu tvrdsi nez vyrobce doporucuje pro mou hmotnost. Takze myslim ze komfortne by vyladit sla.

0 0
        • Volf  

Zničit se dá všechno. Jinak dá se někde zjistit na jakou hmotnost je vidlice obecně udělaná z výroby. Já totiž někde četl, že na 65 kilo, někde na 80 kilo a docela by mě zajímalo jak je to doopravdy.

0 0
          • Daf  

Pruziny pro Skareba se delaji v rozsahu 45–98kg. Myslim si ze tezsi vahy spis nez s funkci budou mit problemy s torzni tuhosti to ale plati i treba pro vidlice SID. Kriterium hmotnosti a tuhosti pravdepodobne splnuje asi jen FOX ktery je ale vic jak 2× drazsi nez skareb :(

0 0
            • raceface  

A co RS Reba?

0 0
              • Daf  

No ta bude asi taky tuha dost, ale neprijde mi to jako uplne stejna kategorie navic nejde na vecka.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.