http://email.seznam.cz/…etAttachment?… nevim jestli to pujde,snad je to jasne,myslite,ze je o hubu na tom jezdit?cervene je vyznacena prasklina,ktera se tahne asi v delce 2 cm
http://email.seznam.cz/…etAttachment?… nevim jestli to pujde,snad je to jasne,myslite,ze je o hubu na tom jezdit?cervene je vyznacena prasklina,ktera se tahne asi v delce 2 cm
Jeste nam musis dat heslo do tvy schranky :-P
taky se prave usmivam:))))
Tak todle tam nejde:)
:-)
Tak ta prasklina je tam dobre videt… heslo a tak…
vam co jste tu reagovali – prdnul sem vam ten obrazek na maily
Kdybys ho prdnul do galerie, tak by jsme se mohli pokochat i my co jsme se smali potichu :)
mas ho tam,at se muzes smat nahlas:)
Chtel jsem se taky mrknout,ale ta fotka nikde neni:(
Ja prolezl uz skoro vsechno a taky nic.
Jo, taky jsem zvědavej, a kde nic tu nic.
takz jsem ji v sekci foto nikde nenašel.
neboj,on to poslal na mail, ale postou.
sorrac,ale nejak mi blbne comp, dopo to normalne odchazelo na mail, neprislo to ani jednomu??:(((
Dej to do galerie, at se podivame vsichni
Dal jsem to do galerie :-)) Umelecke dilo :)
:-D
dik a co myslis?je to o hubu?
Ten zub na spodni ramovy trubce ti vykousla veverka ? :-P
ne,prestala mi psat ta tuzka,vidisjak sem musel rozepisovat,ale k veci co myslis, muzu na tom jezdit? protoze zatim na tom jezdim:) to cervene je ta prasklinka,ale je to stahnute objimkou ktera drzi sedlovku
je to o hubu. Ale kresba je cool
to pod tou „kresbou“ je podpis? :-))
ne to jsem si rozepisoval tuzku
lol
Skoro jak z AutoCadu :)))
mám kolegu v práci a ten denně vykřikuje: Ten počítač si dneska dělá co chce ! To snad není možný ! No a problém přitom sedí před monitorem :-))
Takze asi tak. Prasklinka ktera ma 2cm neni zrovna mala prasklinka. Ja bych pro jistotu koupil novej ram :) Vypada jako dusledek prilis vysunute sedlovky. No ale vzhledem k tomu obrazku musim mit dost velkou predstavivost :)
sedlovka nebyla nikdy vysunuta az po rysku,vzdy jeste byla rezerva,jinak mam 183 cm a ram author 19" do 21 bych nesel,to je koza a ne kolo
určitě je to na novej rám, a obecně na 183 cm bych viděl 20 palců
Tady nejde o rysku, ale o kolik je zasunuta v ramu. Mela by koncit kus pod spodnim svarem horni a sedlovy trubky.
V Authorech jsou pomerne dost volne sedlovky. Podle me pak pri dotazeni muze dojit k nadmerne defotmaci ramu.
ja bych se na tom bal jezdit, podle toho obrazku
obrazek je kresleny v rychlosti od ruky,sem rad,ze se vsem libi:))) to daf: to sem moc slyset nechtel
Ja bych to podle te praskliny uriz a dal objimku niz. ;) … a sedlovku vejs. Zrejme se to nema rado :)
to je picasso ?
salvator dalí, s to nepoznal ?
http://www.kellys-bicycles.com/index.php?…
nechcu zakladat novy thread co myslite tento ram jako alternativa misto toho praskleho. Jde mi i o cenu,jenze jak to tak pozoruju tak pak budu menit skoro vse a zas to vyjde daleko draz,to jsou dilemata:(( nebo jeste risknu tu prasklinu,maraton sem na tom odjel snad to vydrzi dik
Než prasklej rám to možná lepší bude. :) A co to nechat zavařit? Kámoš si nechal takhle prasklej rám zavařit ve Sfinxu a už na tom jezdí přes rok a to váží asi 110kg.
aha takze ten ram radeji vubec nebrat co? no jo ale marne premyslim kde bych to nechal zavarit
kdybys mel v profilu, odkud si, tak bych ti treba poradil.
opava
tak to nic :-)
ale snaha byla:)