Ahoj,
rad bych se zeptal majitelu vyse uvedeneho kola, jestli je opravdu vhodna velikost kola L na moji postavu. Sice jsem vysoky, ale na druhou stranu mam nizko rozkrok. Kolo nemam moznost vyzkouset.
Diky
D.
Ahoj,
rad bych se zeptal majitelu vyse uvedeneho kola, jestli je opravdu vhodna velikost kola L na moji postavu. Sice jsem vysoky, ale na druhou stranu mam nizko rozkrok. Kolo nemam moznost vyzkouset.
Diky
D.
Nejsem majitel, ale exceeda jsem měl taky v hledáčku a byl na mě i ve velikosti M moc vysoký (180/81), přitom bych na délku defacto snesl Lko. Na svojí výšku máš relativně krátký nohy, takže ti může být těsný na výšku a zároveň nemusí být optimální ani na délku. Ten standover a minimální sloping je za mě velká bolest Exceedů, který jsou jinak fajn kola.
Každopádně to je teorie, v reálu ti to klidně může sedět. Z vlastní zkušenosti musím říct, že dokud na to nesedneš, tak jistotu nemáš…Majitelů je i tady na BF dost, určitě tě někdo nechá si na to aspoň sednout.
Díky za info. Zkoušel jsem jiné kolo ve velikosti L a nepřišlo mi malé nebo s nějakým velkým rozdílem oproti mému XL.
Každopádně bych to rád vyzkoušel, tak se tady zkusím zeptat: Byl by tady někdo ochotný nechat mě sednout na výše uvedené kolo a případně nechal se trochu projet, třeba po zahradě? :-) Frýdek-Místek, Frýdlant nad Ostravicí a okolí… Předem děkuji
Jaký reach máš na svém XL kole jaký byl na tom L, co jsi zkoušel? Od toho bych se odrazil.
Reach:
Zkoušené kolo L: 442,5mm
Moje XL: 446mm
Omlouvám se, u zkoušeného kola L měl být reach 426,5
Vlastním Exceed model. rok 2019 ve vel L ,míry 181/89 a s velikostí jsem spokojen.
Díky za info…