• zirafon

ked skonci pretek, davate z bicykla hned dole ciselne oznacenie? na jednom starsom bajku som bol na jednom preteku a uz mesiac ci dva s tym jazdim kde kade, a tak rozmyslam, ci nahodou nejaka pokuta nehrozi.. vyhodou je, ze to celkom budi pozornost..ludia radi uvolnia cestu „profikovi“ :)

0 0
    • Pá-dlista1  

no nazdar

0 0
    • wroum  

nemyslim si ze by lidi uhybali profikovi, ale spis si reknou „co je to za vola, ze musi jezdit s cislem“ a uhnou. ja si reknu presne tohle.

0 0
    • Siddha  

hrozi pokuta, ze budes za vola ;)

0 0
    • Radek Broz  

Ja myslim, ze ti urcite nekdo da pokutu;-)

0 0
    • JIRA  

Si to cislo nech. Az Te potkam dam Ti korunu. :)

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • grafik  

kvuli takovym prispevkum chodim na BF :)

0 0
    • Daf  

Uz kvuli odporu vzduchu ho sundavam :)

0 0
    • Roman  

To záleží, jaké je to číslo. Pokud je tam „1“ tak to nechávám i přes zimu a pakliže je tam jiné, tak ho pro jistotu sundám již běhěm závodu

0 0
    • hydrant  

ty jseš zralej na chocholouška…

0 0
    • McBlacky  

mě je teda krajně trapný už nechávat ho na kole na střeše cestou ze závodů. Ale koukám že se tá dá hrotit :) přátelská rada: sundej ho at nejsi za kreténa.

0 0
    • universal  

a mas k tomu cislu i barevny dres a elasticke gate ? protoze jinak by si lidi mohli myslet, ze treba profik nejses 8-)))

0 0
    • Meesha  

Jednou sem jel ze zavodu s cislem pres Prahu (Mala strana, Kampa, pod Karl. mostem atd.) Turisti se rozbihali do stran a fandili! :-)

0 0
      • hydrant  

jsem na Okolo Hradce jel s číslem od baráku 2 km na start a po dvou hodinách zabahněnej zpět a sem si říkal, už abych byl doma, protože ač někdy může být člověk rád středem pozornosti, tak aby si na mě museli ukazovat, že si hraju na závodníka a jsem nějakej přerostlej puber?ák a magor, tak to bych zrovna nemusel…

0 0
      • McBlacky  

tipuju že jsi jel s Pražský50, to bych ještě toleroval :)

0 0
        • Meesha  

ne, z toho XC na vystavisti. Ze zimni prazsky vlastne taky, ale to sem jel metrem. :-)

0 0
    • Luka  

No, potkala jsem na singeltracku do Kralup loni dva borce co meli na riditkach cisla z Krale Sumavy… trochu asi zabloudili…

0 0
    • Matts.  

V Bratislave je vhodné si necha? čísla z minulých závodov, najlepšie keď máš aspoň tri až štyri čísla na bicykli.

0 0
    •  

závodní ambice ? :D

0 0
    • R.1  

Tak podla toho, v akom zavode robis. Ale mimo zavodu si davam dole aj monterky a chodim ako normalny clovek.

(ps. videl si uz po lese behat cloveka, ktory by mal na sebe cislo mimo pretek?)

0 0
    • jizby  

Teda chlapci, tady vládne přísnost! Zlé tušení mě jímá (skoro až projímá), jestli nedělám podobnou chybu:)) Co nálepky na lyžích z jizerské 50?

0 0
      • Pá-dlista1  

No jestli je tam mas jeste ted, tak by to na Vaclavaku mohlo celkem budit pozornost… a ludia radi uvolni cestu profikovi ;)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.