Dajte mi nejaky typ na celoodpruzeny ram, chcel by som si poskladat bike, zdvihy medzi 130–150. Cenu by som chcel co najnizsiu ale zase nie na ukor kvality, no nepotrebujem nejaku kultovku alebo super najnovsie technologie pruzenia.
Dajte mi nejaky typ na celoodpruzeny ram, chcel by som si poskladat bike, zdvihy medzi 130–150. Cenu by som chcel co najnizsiu ale zase nie na ukor kvality, no nepotrebujem nejaku kultovku alebo super najnovsie technologie pruzenia.
Na dlhsie maratony, alebo len take lahsie enduro ?
enduro/lahsi freeride preto tie zdvihy az do 150, nemam s tym skusenosti tak a neviem ci 150 nebude vela, pretoze na kopec budem musiet vyst po vlastnej ose.
Pokial budes mat tlmic s SPV, tak do kopca ta bude obmedzovat jedine geometria, predna vidlica a vaha bajku.
tohle a jeste plaste, prevody a lenost me omezujou do kopce i bez SPV. Rekl bych, ze tohle pocitis daleko vic nez to, ze se ti pri slapnuti kolo o centimetr ponori.
Souhlas.
Speciálně lenost. To je ta největší přítěž.
Santa Cruz Heckler, ma zdvih 130 a je za dobrou cenu
ak sa ti podari zohnat tak Giant VT a nebudes si stazovat :)
jedno komplet VT maji na prodejne v progressu… slintal sem tam na nej…
mne sa podarilo zohnat ram s tlmicom a ohadzat ho po svojom :))
tak sup s nim do tvyho useru! at tu Hanz neni jedinej s VT… :)
este cakam na vidlu ale Hanz to ma lepsie ako ja :)
Aku vidlu tam ides dat? A aku s najvacsim zdvihom tam mozem supnut?
videl sem VT s manituem doradem(180mm):))
a neni to to upraveny na DH co jezdej i na svetaku?
asi, bylo to v cykloservisu a ze by to byl nejakej jinej ram nezminovali…
jj
Kdyz to ma vzadu 210, tak bych se ani dvoustovky nebal :)
mam v ponuke lahko jazdene Psylo alebo tam supnem Z1 … vyrobca odporuca zdvih od 90 do 120mm no myslim, ze 130 zvladne .
no ja tiez chcem ram+tlmic s ostatnymi vecami sa pohram sam, vzdy sa mi totiz nieco nepaci resp. sa mi nejaky komponent paci viac.
si kup ted toho Jamise XLT za 36kkc (jestli ti teda vyhovuje 17 ram) je to v podstate cena za ram a vidlici a myslim ze ty bys menit nemusel:-) no a ostatni je stejne spotrebak:-)
Nad nim som tiz rozmyslal, aj ked mam 185cm tak by to bolo mozno aj celkom dobre, nechcel by som to na dlhe cesty na to mam 19 hartail ale skor na take vyblbnutie z kopcov.
no jde o to jestli na ten kopec se budes dopravovat vlastni silou nebo nejak jinak:-) je fakt ze tohle neni zadnej freerideovej stroj ale poctivy enduro ale ja mit ty penize a nebat se toho ze ta 17 je mala tak do nej jdu :-)
Jestli to máš na blbnutí, tak klidně 15ku :) Ale jestli i frčíš do kopce, tak ta 17ka bude ok. Já si občas taky musím dát XC a jde to i na Stinky 150/150 15ka rám 8-)))
RB Monster EN – 140mm zdvih a treba spyder bude za slusny penize
co tak Giant Reign 2, mam ho, slušné kolečko Mnoho štěstí, taky sem vybiral asi 2 měsíce
Jamis Dakar XLT 3.0 http://www.phenix.cz