www.outdoortrends.de/…dc4.58966672 ten nemá chybu, mám ho teď nový doma, protože jsem chtěl věrnou kopii 30l verze a musím říct, že ten kdo preferuje Camelbag – a? se mrkne na tuto odvětranou nádheru.
www.outdoortrends.de/…dc4.58966672 ten nemá chybu, mám ho teď nový doma, protože jsem chtěl věrnou kopii 30l verze a musím říct, že ten kdo preferuje Camelbag – a? se mrkne na tuto odvětranou nádheru.
Tiež som si ho pred mesiacom kúpila a max. spokojnos?. Vak sa ľahko čistí, hadička sa dá prakticky uchiti? na hrudný pás, pije sa dobre, má to kopec kapsičiek, dá sa zvačši? objem a celkovo je to vychytané :)
no jestli oba nekecáte :)))
nie nie :-), však si si ho mohol všimnú?, mala som ho na vyjíždke a furt som nasávala :-))))) Mala som v pláne kúpi? si Camela Blowfish, ale nechcelo sa mi čaka?, kým mi dojde poštou.
no vypada nadherne. akorat ten objem je takovy…nijaky, aspon pro me. na svih moc velky, na expedici maly…
Jak říkám, do 50 km to nevozím a nad 50 mě bohatě stačí, na tričko, pláštěnku, nějakou tyčku, mobil. Je zde integrovaná pláštěnka a asi 20 kapes a čištění na moji ruku nemá chybu. Takže ty Mastihubo nekecám a v sobotu, pokud nebudeš u bráchy na stavbě, tak tam nasměřuju svého oře, zaplatím ti dluh, dám pito, kafe a pojedu nasávajíc zase dál. Ahoj.
nad 50 km je to expedice?-)
Nad 50 znamená taky 100 anebo 50,1 (taky), že jo.
kde jste ho koupili ?
Ja u Hudy v Brne na Orlí.
ti :), cos dělal v neděli? to byl krásnej den :)) sem tam byl skoro sám.
neco jako Hydrapak Glacier, ktery je ovsem vymakanejsi
Lado,trochu to rozveď..
az se potkame tak ti to ukazu
V čem je vymakanější, to by mě vážně zajímalo – nemyslím to ironicky, ale opravdu v čem – pro mě je to nejdůležitější popruhy a odvětrání zad, které stojí u Camelu za dvě věci, pomíjím daleko pohodlnější vymývání vaku.
ja mluvim o Hydrapaku ne o Camelu !
vam od source a deuter ma jednu podstatnou nevyhodu pro zimni jezdeni. neda se do nej lit varici voda, pac se seskrvari. berte jako dobre minene varovani.
vak ne vam