po super vyjizdce na jihu prahy bych dal este jednu na severu, sraz v utery v 19 hodin pred mc donaldem na nadrazi holesovice. Traily na jihu sou mozna vic proflakly ale minimalne stejne pekny a restaurant na zaveru je jeste prijemnejsi :-)
po super vyjizdce na jihu prahy bych dal este jednu na severu, sraz v utery v 19 hodin pred mc donaldem na nadrazi holesovice. Traily na jihu sou mozna vic proflakly ale minimalne stejne pekny a restaurant na zaveru je jeste prijemnejsi :-)
Tak ja bych se s dovolenim pridal, aspon budem dva na Speedovi… ;-) Kam to az planujes? Budu se pak muset (21:00) asi odpojit.
nejvzdalenejsi bod bude v klecanech v hospode u prevoznika, odtamtud je to do prahy (troja) cca 20min
Tak to je pohoda… :-)
bude k dispozici kdokoliv na ralphech, by alespon 3 pauzy na defekt /pro me dobehnuti plic/ byly zajisteny?
Asi TNT (3 defekty behem asi 40km minuly vikend) :-))
no hlavni defektar jecnak prejde na charybdisy, takze na nej se cekat nebude… a ja se rr taky pokusim zbavit.
nj, tak je ted vsichni vyhazejte a to threadu „jaky plaste?“ piste RR never more! :-))
Vypada to ze konci era Racing Ralphu :)
Zustavam verny, dokud vsechna guma nezmizi! :-)
to nebude za dlouho:)
by ses divil… mam na nich nalitano skoro vsechchny dosavadni zavody a docela pohoda… uz sem ssi i zvykl ze nedrzej a pohoda uz ani moc nepadam a vzorek maj ve 100% stavu:)
jak se pozna ze maj 100% vzorek, kdyz jim polovina bocnich vystupku chybi uz od vyroby?:)
no uprostred mas na tech puflicich takovy okynka, mikro jamky:) (to je definice-sem na ni pysnej:) a ty ty my plaste maj v neubylim tojest viditelnym stavu:)
taky chci plaste, kterymu neubejva vzorek
Ja nevim, ja to vidim spis jako nejakou smulu. Proste divny. Minuly rok to bylo OK.
No nehcam je ulezet a obuju Rubeny. Na podzim se zas treba vratim.
Tak to vypada na konec jedne legendy. Holt se clovek musi smirit s tim, ze pohodlny, rychly a lehky plat, ktery by byl stabilni na vsech povrsich a odolny prodi defektu ci ojeti, neexistuje.
Jesli bude bike, tak se přidám.........
urcite neco sezenes :-)
Psali z Probike, že tlumič a kolo bude až v pátek!!!!! Fuck off 5th elemnet, oči pro pláč ááááááááááááá Za kolik se dá sehnat ten tvůj foxík R ?
cca 8 ???
kolik bylo defektu? :-)
2 (potreboval bys proskolit v radeni prispevku :-)
muhehe :-) nerikej ze zase RR :-)
michelin wildgripper xl 2× (si nevyndal trn)
pokud budu ok, taky se přidám…
tak asi nedorázím, musím se učit na zkoušku :-(
zkusim stihat
Asi se objevim.
taky se asi pridam, kdybych nestihal, tak par minut pockejte
dorazim a mozna taky prispeju svou troskou do mlyna (kdyz me nechas :))
Tak povidejte zazitky!