lisi se nejak adaptery ke kotoucovkam u vidlic s pevnou osou a klasickym uchycenim naboje[rychloupinakem]? Treba MX Comp a Z1 FR. Samozrejme pri pouziti stejne brzdy, napr hayes s 8"kotoucem.
lisi se nejak adaptery ke kotoucovkam u vidlic s pevnou osou a klasickym uchycenim naboje[rychloupinakem]? Treba MX Comp a Z1 FR. Samozrejme pri pouziti stejne brzdy, napr hayes s 8"kotoucem.
Mel by byt o cca 1cm dal od uchytu na vidlici.
ano , mi se zdá, že o 4mm dál od vidle než u bez pevné osy. K Z1 FR3 jsem dostal dvě tlusté hliníkové podložky (4mm), kerýma jsem podložil Shim 525 brzdu.
dik, to zni prijemneji, nez padlistuv centimetr:), tak moc by se mi podlozkovat nechtelo… tak teda pokud koupim novou vidli, tak uvidim presne…
no a delší šrouby jsou taky třeba koupit
Podlozkovat nemusis. Staci spravny adapter :) Jinak jestli tohle resis, tak to staci dat dohromady a hned vidis kolik ti chybi a nemusis to resit tady.
nojo, ja jenom uvazuju o nove vidlici, tak se chci pripravit, kdybych se najednou rozhoupal a poridil si ji, tak aby me nic neprekvapilo. spravny adapter by byl super, ale predstav si situaci, kdy mas vsechno doma a chybi ti pitomy adapter a nemuzes jezdit…
mne sa to nejako nezda, ja mam na rychloupinaku 205mm a adapter zo 185 na 205mm, mal som ju aj na QR20 a je to stale to iste, ale mozno to bude tym ze to neni klasicky adapter ale je na zvecenie vzdialenosti, ked je prasa z jhedneho kusu…do pice sa neviem vyjadrovat, proste je to ta stara Hope M4
Džez nade vše!