Jaky vozite nohavice? Kratky, dlouhy, zatepleny? Potreboval bych naky koupit na tohle obdobi (semtam teplo, semtam zima) aby mi nemrly kolena. Jsou naky se zateplenim jen v oblasti kolen?
Jaky vozite nohavice? Kratky, dlouhy, zatepleny? Potreboval bych naky koupit na tohle obdobi (semtam teplo, semtam zima) aby mi nemrly kolena. Jsou naky se zateplenim jen v oblasti kolen?
Ted momentalne jezdim v: kratky nezatepleny, zatepleny nakoleniky,dlouhy nezatepleny
Kra?asy + zateplený nohavice a k tomu kolena. Aby mě nebolely:-) a funguje to bezvadně
Do 15 st. dlouhy zatepleny ATEX popř. na to nakolenky. Od 15 do 20 st. zatepleny nakolenky ATEX.
Stejně jak Biker GT. Kolena jsou svině a jak si je jednou zničíš zimou, tak už máš smůlu.
Většinou Jaromíra, ale jezdim semnou nechce, prý ho tlačí rám, ale zpívá hezky, ne?
já jezdím obyč trekový kalhoty od rejoice, mají zdvojenéá kolena a zadek, spokojenost.
No ja mam 3/4 od G-sportu se zateplenejma kolenama a relativne vzadu vysoko spojenym laclem, takze hreji kdyz je potreba, vetraji tam kde maji a vubec spokojenost (cena 800 i s poshtovnym).