Cus, vim, uz sme to tu jednou probiraly u 525ek. Ale ja uz jsem ztratil trpelivost a rozhodl jsem se, ze si poridim XT hydrauliky (ne dualy). Tak by me zajimalo, kdo je ma, jestli taky treba nevibrujou, nervou??? Ramem to asi nebude…
Cus, vim, uz sme to tu jednou probiraly u 525ek. Ale ja uz jsem ztratil trpelivost a rozhodl jsem se, ze si poridim XT hydrauliky (ne dualy). Tak by me zajimalo, kdo je ma, jestli taky treba nevibrujou, nervou??? Ramem to asi nebude…
Keď tam nemám batérie, robertko nevybruje…
Vybruje preto s y, lebo sú to tvrdé vibrácie.
Clovece ty brzdy XT jsou nejaky zaklety nebo co. Me rve predni vecko z tyhle rady… To musel nekdo japonce osklive proklit, nebo co…
myslíš xt 755 nebo xt 756 nebo teď ty poslední 760.Za určitých podmínek řvou všechny.Vybrace dost záleží i na zbytku kola-vzadu rám, předu vidle +náboje apod.
a sorry to Z matřilo mattsovi
oprava: Y patřilo
myslíš, že když se najde cynklista, kterému kotoučovka XT nevibruje, nebude pak vibrovat ani tobě? Ono se ale může opakovat situace s 525 – tobě a některým dalším bude vibrovat a většině dalších zase ne. Tož tak.
Zdravim! Uz jsem se taky na to chtel zeptat – mam XT Dualy 05 a pri brzdeni natvrdo (myslim tim extremni sjezdy nebo prudke brzdeni) me docela dost rvou-kdyz se podivam na kotouc,tak vibruje – dela to hlavne predni,ale nekdy i zadni – uz jsem to stokrat serizoval a porad to dela.Vycistil jsem i kotouc, desticky, a porad to same – ze by za to mohl ram, popr.vidla, napr. ze navarky nejsou 100% vodorovne s kotoucem a desticky tedy dosedaji zesikma? Docela me to stve, ikdyz na druhou stranu nemusim piskat na turisty nebo na pomale cyklisty, kolo to ve sjezdech dela za me:-)))
v 99% případů, je to ramem, zafrezovat ( dobre zafrezovat ) dosedaci plochy z obou stran , zafrezovat i dosedaci plochy na patkach