kdo máte tato řídítka, jaké barvy mají nápisy, jak se poznají od normálních xr6? Koupil jsem light verzi ale váží asi 160g oproti udávaným 138, tak nevím
kdo máte tato řídítka, jaké barvy mají nápisy, jak se poznají od normálních xr6? Koupil jsem light verzi ale váží asi 160g oproti udávaným 138, tak nevím
Tak sem se byl kvůli tobě podívat ve sklepě a nápisy jsou bílý a PELLS je v červeným obdelníčku. Nevím ale, jestli se liší v barvě. Mě hmotnost taky neseděla, ale nevím už o kolik.
ó, děkuji, až ve sklepě, to si budu pamatovat
tak moje xr6 lighty 580mm maj 140g. já to mám zas jinak se sedlovkou vod Pellsu. mám XR2 light 400mm a váží taky vo dost jinak než maj v katalogu – 320g. myslim že když mi to loni posílaly že my light nedali :o( ale to řešit už nebudu
tak to ti asi fakt nedali light, já mám xr1 light 400mm a ta váží asi 290g, asi jsem na tom podobně s těma řídítkama
tak tak,nesedi vaha (moje 168g),ani delka. Byl jsem nasranej:(
to už jasně zavání xr6 nelight verzí, tak to pošli zpět, ale zas bez řídítek se blbě jezdí,co
Schvalne jsem to overoval v Pellsu,bylo mi receno ze na neLight verzi je silneji vyrazeno naky cislo a taky ze maji silnejsi stenu:(Se sedlovkou tataz zkusenost.Pokud tedy nekdo kupujete Pells kvuli vaze,tak si ssebou vemte vahu.
já na tech říditkách mám nejaké čísla a písmena ale strašně slabě, ani to nejde přečíst
Jen využiju už založeného treadu. Dneska jsem sundal rohy a všiml jsem si patrných prolisů od rohů v místě, kde je mezera v objímce rohů. Tak nevím, jestli to tak dělají všechny řídítka, nebo jsou tyhle tak měkký. Jinak s nima problém nemám, jsou úplně v poho a tohle taky nijak neovlivňuje jízdu.
hodně lehký řidítka to dělaj… já to mám patrný víc jak 2mm :)))
Mam normalni verzi XR6 a vazi mi 170g, sedlovka XR2 light 400mm vazi 315g…