Cus, poradte kde se da sehnat kotouc SMRT75DH a popripade za nejakou rozumnou cenu… Potrebuju kotouce do Saint trmenu a nechci centerlock. tyhle kotouce by meli bejt nejlepsi volba do saintu. dik moc…
Cus, poradte kde se da sehnat kotouc SMRT75DH a popripade za nejakou rozumnou cenu… Potrebuju kotouce do Saint trmenu a nechci centerlock. tyhle kotouce by meli bejt nejlepsi volba do saintu. dik moc…
Co takhle Avid, Hayes, Formula, Grimeca, XSIV atd… pokud nechceš centerlock.
chtel bych aby ty kotouce mely tu brzdnou plochu stejne velkou jako desticky – ne vetsi. Ale je mi jasny, ze tam muzu dat vpodstate cokoliv…
treba si vyberes:-) http://www.scottmtb.cz/…op/index.php?…
dej do saintu hayes kotouče brzdi to s nima stejne dobre jako s originalama , mam to odzkoušeny , a co vim v plzni mi nabizeli za nejakou super cenu saint naby i s kotoucema
ale on psal za „rozumnou cenu“ coz co si pamatuju tak hayes kotouce moc nesplnovali – neco se zmenilo?:-)
no hayes stojej 1500,– jeden coz mi prijde celkem dosti… treba sem premejslel o Avidu, nebo o SMTR62L (kotouc pro Hone) je to sice centerlock, ale nemusim mit saint naby – ty maj vetsi centerlock… jinak dela jeste nekdo jinej krome shimana a dt swissu naby na centerlock ? dik
jinak ta plzen me zajima – povidej…
Nezkousel jste nekdo kopii hayes kotoucu s www.bajkshop.com/ je tam za 449kc v akci,na to ze jsou to 205mm me ta cena prijde vcelku podezdrela.. Nerad bych ho poridil a pak rychle sundaval a kupoval jiny.