Snad už tohle projde bez větších připomínek:Prdí se Vám lépe ze sedla nebo se u toho nadzvednete?:-)
Snad už tohle projde bez větších připomínek:Prdí se Vám lépe ze sedla nebo se u toho nadzvednete?:-)
Nedzvednout a vrznout a svezt to na vrzajici stred.
ne ne ale na.. :-)
Hlavně nejdřív zkontroluju, jestli za mnou někdo nejede :-) a potom se stačí předklonit :-))
Ok…tak timdle a tim svym vyjadrovanim v druhym threadu, ktery doufam ze bude brzo smazan, jsi me prinutil davat tvy prispevky mezi verbez kterou nebudu cist.
Doufam ze to neprodas ani za tech 25.
No vidíš,a zase ho čteš a přispíváš.Taky doufám,že ho za 25 neprodám(chci víc):-)(
to tu zije to tu zije:))
Lancy, jdi uz slapat na dalsi etapu! :))
tak jo:)
:o)))))
tak ted sis to ale vazne po…!:-),tink uz te nebude cist.a mas to!:-))
To jsem si to přímo proprděl :-))))
Kto neprdí, ide proti nám!
Prdel kazdy a kdo rika,ze ne,tak prdi dodnes
Takže aj tak sme všetci svoji…
Za prvej republiky sa prdelo ľahšie. Teraz je to samá černota a špina…
Mluv za svoje trenky :-)
sme svoji,sme svoji.......
… sľúbili sme si vydrža?…, sľúbili sme si lásku …
pockej pockej,my dva jsme si slibili lasku?Nemel bych o tom neco vedet?
Co to slysim Lancy, mas jineho ??? A ze se to dozvidam az ted??! :)
bud v klidu i ja jsem se ted dovedel,ze Matts po mne jede jako blazen
Když Lance zjistil,že máš posranou prdel,tak si našel jiného :-)))
praveze ta se mu libi nejvic!
No proti gustu .....
přírodní mazání… :-)
Když si useru, tak je spíš něž lásku potřeba plynovou masku.
á básník, to je romantika mezi bikerama :-)
…aj tak sme stále frajeri…
Karel sral,karel sral
No já si dycky počkám na maratonu, až je co nejvíc jezdců v zákrytu a tak je smetu jednou šlehou všecky :))))
Zajímavý tip na vitězství.:-))
vy neznate tu basnicku? jemnuje se tusim Jak na soupere: Prvni usrani z haku vyhani… a pak to jeste nejak pokracuje
jeden by skoro rek, ze ti gramari na maratonech s ne az tak realistickou ambici na bednu ale jistou malou sanci si daji v ramci shozeni gramu pred startem poradny klistyr, ale ono tohleto. nekdo radsi vozi kilo biologickych zbrani.
… hlavně se ale při prdění neposrat, to je taky důležitý.
ono to po desátým banánu nepoznáš :)
jak se rika – prvni usrani balik odhani :-) nadzvednout a hlavne bez razitka:-)
nebylo tu vcera curani?? to by clovek nerek, jaky to nabere obratky :))) bych si skoro tipnul zejtrek :))
Ozaj a kto sa uz pri treningu pogrcal?
neni nad to si dobre zakosit
už si jdu nachystat toale?ák :-)
fakt uz resite vic a vic same kraviny, uz mi tohle totalne pripada ubohe. Radeji kdybyste jezdili na kole nez psali sem takove blbosti, tak udelate mnohem lip. Tohle je hodne podurovni
JO, presne!
Neodolam:
Chlapek drhne v koupelne dziny kartacem a bruci si pod vousy: „dneska uz se neda nikomu verit…“ drhne dal: „…dokonce ani sobe ne! ...... a to jsem si chtel jenom uprdnout!“ :))
proc?
protože se posral
Ja vim .. ja to pochopil ..
tohle mi nedělej, ted jsem málem spadl ze židle!
:DDD
Taky mě napad jeden:)
Děda si takhle zkouší boty v krámě a jak se pro ně ohýbá tak si prdne.Moc se omlouvám je mi to trapné omlouvá se děda, a prodavač na to: To nic dědo,až vám řeknu cenu tak se i poserete:)
tak to už je fakt moc, jsem myslel, že jsem na bike foru, ale tohle,, chvíli tu nejsem až už se to tady rozjíždí… :))) ale jinak super.. :))
Schovávám si to na závěrečnej spurt!
Nebo spunt ?
raketovy pohon alebo plynovy utok?:-)
radsi se nadzvednu, stejne by me to vyhodilo ze sedla:)
1+ :-D
nadvihnut nie je treba, ten zarez na prdeli mas nato, aby si mohol sediet a prdiet naraz … je to taky dezen zadku na odvod plynu:-)
Aby jsi se nemusel nadzvedávat,je dobrý mít sedlo s dírou.
staci zlabek ala wtb
No z vlastní zkušenosti vím, že někdy i ten žlábek nestačí!:-) Ale když je to na prdy, tak proč se to jmenuje Love Channel? :-)
kdyz to na me jde, tak pribrzdim, slezu, udelam 2 drepy a je to, do sedla vubec
A neposereš se při těch dřepech? A děláš to tak taky při závodech?
:))))))))))))))
:-)
Od tý doby co mam SLKáčko se už nadzvedat nemusim:)
tak jsem prelouskal cely dred, panove (a damo), mazec, mazec, rozveselili jste mne :)
:)
prdím pouze když potřebuji náhle zrchylit…musí za mnou být něco či někdo…cyklista, auto…aby se ta tlaková vlna měla o co opřít a já byl katapultován vpřed. PS: reklama na jackpot sportky…ten nevinný chlapeček je můj mladší bratříček :-))) nebo ne?! :-)
To je chytré, tebe vlna katapultuje a jezdce za tebou to zbrzdí. To budu muset taky vyzkoušet … :D:D
Ještě je nutný se den předem (nejlépe večer) pořádně připravit na ten plánovanej útok, takže fazole, květák atd. ;-) Pak už nejde ani tak o rychlost prdění, ale o „sílu“…
A hlavně vystihnout tu pravou situaci, kdy vystřelit. Trocha taktiky nikdy není od věci … :D
what the hell ..! :o)))
Ani já si jeden ohraný neodpustím, to kdyby se našel někdo, kdo ho ještě nezná… :-)
Víš, proč prd smrdí??? Aby z toho něco měl i hluchý…
dost dobrý :-)
já teda osbně za sebe a svýho bráchu můžu říci:
„PRDÍM DOBŘE, PRDÍM RÁD !!“
je to fajn, nejlíp někde v balíku, hodit pořádnýho čouda… „děti, dýchejte zhluboka, ve vzduchu jsou vitamíny..“ :-))
ROFL :-DDD
ve vzduchu jsou vitamíny :o)))))
… tak tohle už je hodně velká úleťárna … :-DDDDDD … Bezkonkurenčně PRD-lý thread !!! … :-DDDDDDDDDDD
Ženský (až na výjimky), Old Shatterhand a Vinnetou neprdí.
žensky a hadi!
Hadi prděj!!!tudle sem slyšel v rádiu nějakýho „hadologa“ a ptali se ho na to a on říkal,že se jim tam nějaký plyny taky dělaj a tak že je vypouštět musej- takže prděj :-D
jj, ženský pouštěj jenom růžový voňavý obláčky :)
myslis ze i ta brenova?
jasný! :)
Jsem zjistil, že dokonce i morčata prdí :)
pocul(aj citil) som prdiet aj nosorozca :-DDD tak to uz bol riadny prd, snad minutu v kuse :-D
Naše morče spíš jen tak 2× pšouklo, ale docela jsem hleděl :).
mozno sa este zlepsi :-)
No to me *****.:D
Tak to musel být potom Královský rozparovač: http://feeelinka.webovastranka.cz/file/995/1970
:DDD
Já zase v zoo zastihl při prdu hrocha. Dobré půl minuty rachot jak kdyby startovalo letadlo (bylo to v uzavřeném vnitřním výběhu, takže i ozvěna udělala svoje) a představení nakonec ukončeno obrovským plesknutím zhruba tak 150 kg těžkým hov*em o zem :-D
to je divny. hrocha jsem videl srat a probihalo to tak, ze si stoupl ke zdi, zacal mrskat ocaskem a to hovno naliskal na zed. imho nepolozi bobana jen tak na zem :-))
On ho nepoložil, ale taky pořádně mrsknul. Aspoň podle toho zvuku, neměl jsem zrovna ideální výhled abych zachytil každý detail :-(
:-D taky dobrý
Pěkná historka, ale trošku přibarvená, že?:) JSt má pravdu.
Rozklikl jsem si teď tenhle thread přesně v okamžiku, kdy na hbo (podivuhodný případ benjamina buttona) tilda swinton procítěně prohlásila
„Cítím, jak máte větry ošlehanou tvář…“ :-)
:-))))
Lehce off topic, ale podobneho razeni :)tuhle jsem jel po naplavce v pet nebo sest rano tusim, jen tak na pohodu abych se zahral na zacatek a vyplachoval jsem si pusu a krasne to vyplyvnul smer Vltava. Neuvedomil jsem si, ze v takovou nekrestanskou hodinou za mnou nekdo muze byt. Ale byl! Kolega pridal (asi aby nedostal druhy zasah) a nez mi doslo ze jsem ho asi ohodil tak byl pryc, ani jsem se mu nestacil omluvit. Ted se divam i v pet rano za sebe :))
…chcaní bez prdu je jako láska bez mrdu! :-D
resp. bikovanie bez prdu :)