• Otaku

teda nejaky bajkery z okoli Kunratickyho lesa, ochodny vzit XC zelenace do party. Jezdit sam me tolik neba, navic neznam trasy a tak vubec. kdyz tak mi poslete mail ;)

0 0
    • Luka  

Az nekoho najdesh dej mi vedet, protoze ja jsem z Katerinek a Kunratak je kousicek ode me. Jinak staci si koupit mapu a vyrazit po turistarnach… Ja spish patram tady po kratshich trasach (po praci ve vshedni den dat tak na dve tri hodinky bajka a neoddelat se :))..

0 0
    • McBlacky  

Já jsem sice z centra Prahy, ale klidně se přidám. Nějaký trasy okolo Prahy už znám…

0 0
      • Eda-Velo  

o sobotách mají sraz pohodový týpci u prodejny Velointest, to je od toho kousek.Bejvá to tak na půl dne ale sranda

0 0
        • blue  

ten sraz je v 9, jen pro doplneni :-)

0 0
          • Otaku  

Tak nakonec jsem nikam nejel protoze mi nebylo nejlip. Dalsi sobotu sem byl prez vykend pryc. Ale zitra to by to mohlo konecne vyjit :) Je opet sraz v 9? A nejaky plan co se bude dit?

0 0
            • enjoy  

vem si plastenku:-)

0 0
              • Otaku  

pockej, ty s blazna taky jezdis? O_o

0 0
                • enjoy  

nevim odkud si myslel:-),ale asi ne.

0 0
                  • fousac  

enjoy s blaznama??? on je sam blazen, on si vystaci… :)))

0 0
                  • Otaku  

no viz. prispevek od Edy z Vela

0 0
                    • enjoy  

a co si vlastne myslel,co rekl?

0 0
                      • Otaku  

„o sobotách mají sraz pohodový týpci u prodejny Velointest, to je od toho kousek“ Vim, ze si rikaj Happy fools. Proto sem se ptal jestli jezdis s blaznama ;)

0 0
                        • enjoy  

s nima urcite nejezdim:-).a asi bych ani nemohl,protoze nemam helmu takze by me ty cvoci asi poslali do…:-)

0 0
                          • fousac  

a asiuz ses nejznamejsi bezhelmovy biker v cechah… :)))

0 0
                            • enjoy  

no to vis,kdyz nekdo komentuje moji inteligenci kdyz nemam helmu a vidim jak se ten bezmozek sam vyjadruje tak to prudi:-) ale uz na sebe radsi upozornovat:-)

0 0
        • Otaku  

no vida, a v kolik hodin zhruba?

0 0
          • Otaku  

sakra psal jsem moc pomalu -_-. Tak pokud bude rano slusne tak tam v 9 budu ;) poznate me podle fialovy helmy, zlutejch rukavic a modro-stribrny Meridy Mission

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.