teda nejaky bajkery z okoli Kunratickyho lesa, ochodny vzit XC zelenace do party. Jezdit sam me tolik neba, navic neznam trasy a tak vubec. kdyz tak mi poslete mail ;)
teda nejaky bajkery z okoli Kunratickyho lesa, ochodny vzit XC zelenace do party. Jezdit sam me tolik neba, navic neznam trasy a tak vubec. kdyz tak mi poslete mail ;)
Az nekoho najdesh dej mi vedet, protoze ja jsem z Katerinek a Kunratak je kousicek ode me. Jinak staci si koupit mapu a vyrazit po turistarnach… Ja spish patram tady po kratshich trasach (po praci ve vshedni den dat tak na dve tri hodinky bajka a neoddelat se :))..
Já jsem sice z centra Prahy, ale klidně se přidám. Nějaký trasy okolo Prahy už znám…
o sobotách mají sraz pohodový týpci u prodejny Velointest, to je od toho kousek.Bejvá to tak na půl dne ale sranda
ten sraz je v 9, jen pro doplneni :-)
Tak nakonec jsem nikam nejel protoze mi nebylo nejlip. Dalsi sobotu sem byl prez vykend pryc. Ale zitra to by to mohlo konecne vyjit :) Je opet sraz v 9? A nejaky plan co se bude dit?
vem si plastenku:-)
pockej, ty s blazna taky jezdis? O_o
nevim odkud si myslel:-),ale asi ne.
enjoy s blaznama??? on je sam blazen, on si vystaci… :)))
no viz. prispevek od Edy z Vela
a co si vlastne myslel,co rekl?
„o sobotách mají sraz pohodový týpci u prodejny Velointest, to je od toho kousek“ Vim, ze si rikaj Happy fools. Proto sem se ptal jestli jezdis s blaznama ;)
s nima urcite nejezdim:-).a asi bych ani nemohl,protoze nemam helmu takze by me ty cvoci asi poslali do…:-)
a asiuz ses nejznamejsi bezhelmovy biker v cechah… :)))
no to vis,kdyz nekdo komentuje moji inteligenci kdyz nemam helmu a vidim jak se ten bezmozek sam vyjadruje tak to prudi:-) ale uz na sebe radsi upozornovat:-)
to by mel teprve admin co delat:-)
do pr..:-))),tohle bylo na icq.pardon:-)
no vida, a v kolik hodin zhruba?
sakra psal jsem moc pomalu -_-. Tak pokud bude rano slusne tak tam v 9 budu ;) poznate me podle fialovy helmy, zlutejch rukavic a modro-stribrny Meridy Mission