zdravim chcic si kupit horske kolo. jsem dost vysoky 198 cm a tak potrebuji neco vetsiho vseci radiju 29kola ale ty jsou drahe. poradite ? mam tak 12–13tis. na koupy diky ,.
zdravim chcic si kupit horske kolo. jsem dost vysoky 198 cm a tak potrebuji neco vetsiho vseci radiju 29kola ale ty jsou drahe. poradite ? mam tak 12–13tis. na koupy diky ,.
Pokud to kolo chceš na ježdění po městě tak si zajdi do cykloobchodu a kup si tam kolo. Prodávající by ti měl poradit (vel.rámu a atd.)a hned si ho na místě vyzkoušíš. Pokud však od kola čekáš něco víc tak bych volil kvalitnější-dražší, třeba kolo na splátky.
Nebo čekat na nějakou pěknou bazarovku.
nekupim nic za teketo many jo ? ja chtel neco na pojezdeni. chtel bych nejak zacit jezdit vic no. obcas neco aj pokrosit :D libila se mi merida ty maj nejake kolem 12–14
hele meridu jsem jezdil (24"), ale nebylo to úplně ono, ted mám 21" 29r a mnohem větší spokojenost, jinak jsem výškově stejně jako ty akorát o 10 kg lehčí:-).
řekni maajkeemu třeba ti něco poskládá za rozumnou cenu:-)
o 10 kg lehci to nejsi snad ani vydet :D. tatka ma crossway a ma 61cm ram to odpovida 24"?
http://www.mall.cz/…c-700-v-2010?…
Maji ve sleve velikost 24 coz by ti mohlo bejt a myslim,ze za ty penize moc lepsi kolo nesezenes.
peknee, sice nema kotouce, ale bal bych se to koupit a nevyskouset asik
V tyhle cene se prosim te na kotouce vykasli. Jinak budes mit sice kotouce( a to jeste nic moc) a zbytek kola bude stat za prd,pac to nekde osidit musej…
asik neco takeho kupim za ty penize neni moc co vybirat.
Ale to je dobry kolo,asi vyzkouset by bylo dobre,osobne jsem 24 ani nevidel,v 22" to vypadalo jeste uplne normalne a kolo je i hezky…ale co chtit vic, V brzdy ti budou v pohode stacit-jestli nejdezdis DH,muzes i vymenit spalky za lepsi(casem se da i dodelat na ty kotouce,ram a vidlice maji navarky na kotouc,takze jen stredy)
Vzduchova vidle 100mm,osazeni komplet Deore, prehazka XT shadow,vaha 12,1kg puvodni cena 19tis.proste pohoda.Jen aby ti sedlo a dobre se ti na nem jelo. 29 by v podobny vybave stalo o 10 vic i kdyz by asi bylo pro tebe lepsi. Zas lepsi jezdit nez nemit nic,jeste nedavno se 29 nedelali a nikomu nechybeli,tak co z toho ted delat vedu. Za rok dva prodas a treba si ji poridis a aspon budes mit presnejsi predstavy co od kola cekas a nebo zjistis,ze ti to vyhovuje a budes menit jen spotrebak:)
Nebo muzes pockat po sezone na slevy,ale to ja bych nevydrzel:)
ty kokso :D
jojo mam stejny nazor skoda ze ty 29 jsou tak drahe
vazelínová vidla s 30mm nohami, véčka a noname ráfky je pre 95kg borca ideál.
ale aspon je tá geo tak krátka, že asi bude mat najvyššiu kozu v okrese. proste drýmbajk…
jiny napad ?
A co by jsi chtel za 13 tis? Recona,brzdy elixir 5 a rafky DT swiss nebo co?:) Vazelinu muzes predelat a mel nekdo problem s 30mm nohama?Porad o kus lepsi nez Gila co se dava na bajky v tyhle cene… Pravda ta geo asi je fakt na prd.
a co author dexter 29 2010 ?
Co chces slyset? :) Ja kdybych chtel 29 tak bude stat minimalne 25 tis.(idealne samo i o dost vic)
Ale je to taky moznost…vaha 14,7 je uz celkem dost,ale tak zas za 12 tis se musi delat kompromis. Ram,vidle a osazeni je proste levnejsi…ale jako typ je to dobrej,dost mozna pro tebe i zatim nejlepsi.
24" meridu nebrať… ale fakt :) Je to hnus a geometria nič moc (niekomu síce môže sadnúť, ale podľa mňa to je minimum ľudí :) )
mas nejaky napad ? tak do 15 cti ?
gt karakoram:-),s prachama se vlezeš ,ale pokud hodně jezdíš, tak půjde brzo do kytek.
ja jezdil na otcove crossway ale minule leto ted chcu neco svoje a zacit nejak jezdit. vidim ze asik nic klpoudneho nekoupim :D
ak 29", tak ten a-gang a časom lepšiu vidlicu – vzduchovú toru napríklad
Prípadne sa spýtaj najbližšieho predajcu GT alebo specialized, za koľko by predali tú najnižšiu verziu GT Karakoramu alebo Hard Rock sport disc 29
Za pár mesiacov budú výpredaje, tak snáď pustia už teraz cenu o nejakých 10–15% dole :)
poptam se nebo ze bych si koupil crossa? ale aj do terenu takze to ne asik
cross do terénu radšej nie :)
a kdybych se praskl pres kapsu :D a dal bych kolo do 17cti ? GTcko nebo tak je to uz lepsi ty 29tky ?
Přesně tak. 24" Merida snad nemůže sednou vůbec nikomu. To by musel být někdo, kdo má běžnou délku nohou postavy 2m+ a k tomu běžnou délku rukou tak na 185cm.
Nebo kdyby si tazatel nechal trošku seříznout ruce, tak by mu pak sedla :-)
o tom rezanim popremyslim :D
Co třeba Author Dexter 29 ?
Co třeba Author Dexter 29 ?
ty jooo 2010 za 12tisic a je pekneee.. hmmmmm 29tka
Tak to je dobrý krám :D
29 su same drahe, a nebudu davat do kola 30 kdyz nwm jak casto budu jezdit