no a kdyby ucvak to lanko od šaltru, tak má 5,899 :-)
tak to je fakt kotel. by mě zajímalo jak brzdí ty steinbachy a extralite pákama :)
Safra!
Hlavne kolik do toho vrazil!!
… na tom se snad ani nedá jezdit !!??
Tak takový kolo patří do muzea kuriozit. A nikam jinam, protože nic jinýho, než se na něj dívat, s tím asi stejně nejde dělat. :-)
aby jsi se nedivil, podle mě to vydrží dost. jediný čeho bych se bál jsou defekty a tuhost výpletů…
No, to sedlo taky nevypadá zrovna dvakrát pohodlně.:-)
Myslíš si, že karbonový převodníky něco vydržej? Já myslím ze asi těžko ale ještě jsem je nejezdil…
to se mi libi8–0 sem zvedavej kdy budou mit takovou vahu enduro biky…asi az bude mit soucasny xtr oznaceni alivio;-))
Ty tam někde vidíš Shimano? Ani šroubek a tak je to správně :-)
ze shimano na bike nepatri vim, ale ja mel na mysli casovy horizont kdy se na tuhle vahu dostane enduro a ta (podle meho usudku) odpovida dobe kdy se nazev alivio dostane v ramci dedeni oznaceni na kliky xtr…
to je jednim slovem KRASA!
podle mě to je blbost. nevite někdo co je to za vidlicu?
sid worldcup
no tak to je 5.9 kg minus 1.3kg rovna se 4.6kg. ram ma urcite kilo takze 3.6kg. kola at delas co delas musi mit kolem kila a pul plus plaste je to minimalne 2 kila. zbyva 1.6 kg na sedlo, sedlovku, kliky+stred, retez, satry, razeni, predstavec riditka. proste nesmysl!
jo a este brzdy, paky a hlavne slehace!!!!
a kazeta.
Ram ma doopravdy ve small velikosti jen neco malo pres kilo, viz: http://forums.mtbr.com/attachment.php?… No, ja si mysli, ze tohle musela byt vetsi zabava stavet, nez na to jezdit. A ja radsi jezdim…
nekdo ve fore pise, ze nema nic v jedne noze toho Sida.
tzn že má jen pozitivku, olejové tlumení a dole negativní pružinku. Žádnej dual air :)
Napadlo mne, vzdyt muzou vyhodit predni kolo, vsechno co s nim souvisi a jezdit jenom na zadnim. A jak to bude lehounke :)
www.norco.com/…pec_muni.jpg tahle ma vic nez cely to divny „kolo“ :)
Ty vole, to ma snad karbonovy i plaste! Ale takovej full neni vubec spatnej, cena ale musí byt moooc zajimava!
Hlavně bys musel shodit na těch 45kg, kolik má ta holka co to jezdí (viz diskuse)
nema. je to uchylka stejne jako u tuneru aut, kteri si to vysperkujou tak, ze s tim ani jet nejde…
Já bych se na to bál sednou, že při vjezdu do menší díry se to rozpadne pod prdelí.
a proč? rám je normální na kterým se jezdí i WC a ten sid taky něco vydrží.
No máš pravdu, ale mě na pohled připadá, že je carbon křehkej, což je blblost.
Spíš by bylo zajímavý spočítat, kolik by to vážilo, kdyby se vyměnily ty nejvíc „postižené“ věci, podle mě třeba to sedlo a pláště. Ona i tak by ta váha byla dost slušná a myslím, že by se na tom jezdilo o dost jinak.
jeste specifikace: http://weightweenies.starbike.com/articles.php?…
aha…vidle 984g…kliky 375g…to se to pak stavi :)
Ty vole, 8mi gramový gripy, tak to je nářez! Ta vidla má taky slušnou váhu!
to zase doženeš rukavicema, protože si budeš muset vzít s polstrováním dlaně jak svršek od boxerek :-)
Psano tuned :(. Dost mozna, ze tam neni negativka, nebo cast vnitrku. Sice to nejak asi pruzi a tlumi ale jezdit bych to nechtel.
„v leve noze mam pravou napln sida 98“…
Zdravíme pozemšťany!