Nevíte prosím, kolik váží Oplran Harrier Sus Al 2003? Potřeboval bych to do recenze.
Nevíte prosím, kolik váží Oplran Harrier Sus Al 2003? Potřeboval bych to do recenze.
není to nějaký tescobajk ? tipnul bych 20 kg
Hale, neurážej. :-) Ukadli mi ho, nez jsem ho stihnul zvážit. Mělo určitě pod 12kg. Asi si to pleteš s kolama Dominator. To jsou tesckola, ale Olpran byl skvelej.
Nahodou, Dominatory nejsou až zas tak špatný, rozhodně lepší než Olprany. 12kg??? Ses asi sekl o nulu?? ne? To má bejt 120kg, ne?
No, Olprany sou Tescobajky!Se podivej na fota bajku a dej hledat Olpran :-) Minimalni vaha olpranu je urcite 15kg!!
Ze to vubec kradli, mozna do zbernyho dvora kvuli zelezu :-) Ale museli to nyst aspon dva, jeden by to neunesl.
Tak konec srandy. Jak ho můžete pomlouvat, když jste na něm nejezdili? http://www.olpran.cz/…_SUS_Al.html
A jóóó, na obrázku to vypadá pěkně, ale stejně bych na tom nejezdil-je to Olpran.
Jestli myslis toho na skoro plnym Deorku bez kotoucu, tak lehce pod 14kg, s kotoucema lehce nad.
Myslíš? Já mam Kellys Huricane a váží 14kg a olpran vážil podle mě mnohem mín.
To asi ne. Olpran se sice nikdy moc nezalamoval s uvadenim hmotnosti, ale nebyly to nikdy nijak zvlast lehky kola. Vazil jsem ho kdysi zakaznikovi, ale nevim jak byl vysoky ram. Mam tady po ruce nejetyho profika taky 2003 a ten ma 12,3 v devatenactce.
Ty prodáváš Olpran? Bral bych nejakej 2003.
E-mail, ICQ ?
WWW?
Na mych Olpran nenajdes.
Tak asi nic, já to mam do Jihlavy dost daleko.
Bych do toho kola nikdy nedal tolik cachu. Vybava Deore bodne, ale ram bych vzal smirglem a vymenil tu hroznou vidli.
A nechces nam treba rict, ze ten olpran byl vyrobenej z mimozemskyho materialu a vazli neco okolo 1kg?
Ne, z aerogelu opravdu nebyl
Ale urcite byl pevnosti jako z aerosolu :-)
Kamoš má Oplrana a je to jak z hovem, toto bude bestak stejný!
No a byl z Tesca nebo z Kauflandu?
www.olpran.cz/…ejci/jc.html jsem ho v Písku u Jahody. Ty vaše kecy o tescu, kauflandu a lidlu si strcte nekam. Zase se mi potvrdilo, ze na bike-foru se nic nedozvim a všichni maji milion kecu a ví vsechno nejlip.
Nenech se zbytecne na*rat. Vzdyt skoro vsechno co je z Taiwanu pochazi z jedne fabriky. Kvalita tedy velmi podobna, at je to Artur, King Fox a co ja vim jeste.
Sorac, nic proti nikomu :) , ale spojeni „v Pisku u Jahody“ ve me vyvolalo malej zachvat smichu. Zni to fakt skvele :)))
To určitě váží míň
Na mejch 5000km/rok mi bohate stacil, lepsi nez suntour.
To jo, Suntour sem vozil driv,ale brzo sem menil na Manitou!
ty jezdiš 5000km/rok?? ty vole, to ses doost odvaznej hoch! Na Olpranovy bych to neriskoval!
Na Olpranovi bych se bal jet par metru do samosky abych se nezabil nebo abych nezabil nekoho jinyho.
Vzdyt bych ani tech par metru neujel, to by se mi ten Olpran rozpadnul pod prdelí.
Ani pod tu prdel bys to nestacil strcit. Bys na to sahl a konec
to jo.
Kuky se asi nastval!
trochu
5000km /rok, to docela jde:-) takze se tesim na tri vrchy nebo na pisek jak nam ukazas tech 5000 km v nohách:-)
5000 v nohách nemám. :-) Celej červen jsem měl nohu v sádře a běhal o berlích a ještě je teprve začátek roku a počasí nic moc.
njn, začátek roku? já bych řek, že je sezona skoro ve 3/4… a pocasi je nic moc to jo no, ale i tak se da jezdit:-)
Já ještě nevim, jestli v Písku pojedu. Kdyžtak mě poznáš podle kola. Mam černej Kellys Huricane. Pozor, neplést s Kellys Big Street Huricane, to neco jinyho.
jj, tak když tak zejtra na startu:)
tipnul bych to na 11kg + rám…
No, takže 18kg.:-)
LOL
Proc ? nijak se neodlisuje treba od Authora.
tiez si myslim, ze moze mat tak 13 az 14 kil. Tolko ma aj moj Schwinn MOAB, takze nic vynimocne.
chtel bych se zeptat panu Gobiho a Kol.isty na cem jezdi oni????
trochu nechapu proc se „navazite“ do Olpranu??? pokud trochu znate historii ceskeho MTB,tak musite vedet ze Olprany byly driv jedny z nejlepsich kol u nas..... ano pak sklouzly do supermarketove produkce… ale v dnesni dobe uz zase stavi biky rekneme stredni tridy?tak treba na Duku,XT,LX,Ritchey WCS,keramickych Mavicach atd… a to zas az za takovou shitku nepovazuji…
Nevim, co stavi posledni dobou, ale ja si nepamatuju, ze by nekdy Olpran vyrabel kvalitni kola. Jediny co vim je, ze jsme si z Olpranu takhle utahovali uz pred vice jak 10ti lety. :))) A jakoze tady po Olomouci jich jezdi docela dost.
ses domorodec a nevis, jeste na ne hnojis, :-))http://www.olpran.cz/kola_2005/olpran_2005/ramdenter.html ne vazne, ja si myslim ze delaji kola jako kazdej druhej, pochopitelne nemyslim obchodnakovy Olprany.
a po cem jste v tu dobu koukali?Pred vice jak 10 rokama tady bylo k sehnani hlavne Olpran,Reta atd. Hodne velky libovky byli G.Fishery,Canony,Mariny…coz nemel jentak nekdo,v podstate par fajnsmekru a taky snobaku…
Tarkanovi bylo 11 let :-)
Áno, máš pravdu. Ja som bol v servise, kde priniesli opravi? Olpran. Servisman bol z toho hotový už keď ho videl. A pri debate, ale tiež povedal, že pred supermarketovou érou to boli na tú dobu výborné biky. Nechcelo sa mi to veri?, ale trval na svojom.
jj,pamatuju si na jejich starej ocelovej ram,kterej mel Ritchey patky…
koukni se gobikemu na foto biků :-)
:))))))
váhu nevím,ale tipuju 12,5–13 kg.na kolo si dávej bacha ty svině jsou všude.ZPRÁVA PRO OSTATNÍ:na to ,že mu to kolo ukradli nejste moc tolerantní i kdyby měl plečku za dva litry tak je to pořád kolo a ptá se na bike-forum.