Vy, ještě špinaví z Poděbradky, pojedete sixnumbers?
Vy, ještě špinaví z Poděbradky, pojedete sixnumbers?
Ty vole, momentálně jsem rád, že jsem v teple kanceláře u kafe:-))))
obdobný pocity Martine, asi jsem se včera ráno poprvé těšil do práce, absolvovali jsme před tím jěště 5D MTBO v Plzni.
vzdyt je to az za rok, to je daleko – ale laka to.
je to až za rok , ale šest čísel nemůžeš dát jen tak z voleje, na to je nutná příprava.
no právě…
no jo je potřeba poctivě chlastat hned od novýho roku :)
A nezacneme ladit uz po Dymakovi? :-)
Cely asi ne, na to nemam, i kdyz by me to lakalo zkusit. Jenze ja bych se hned prvni vecer zlil a pak trapil :-) Ale par dni ano, to doma ukecam, navic lokalita je nase velmi oblibena cast republiky.
na podebradce sme sice bohuzel nebyli, ale na six numbers uz se moc tesime a doufame ze nam to vyjde
Škoda, že jste nedorazili.
sem byl jako vedouci na bike tabore
Kde ty deti trenujes? Shanim neco pro synovce (10 let)
na pankraci, hobbycentrum prahy 4, ale chodej tam deti z cely prahy (prej nic jinyho v Praze ani neni…)
se ho chces definitivne zbavit?;)
myslis jako ovarova fr skola ? :-)
Ahoj, mel bych pro syna jeden tip, podívej se na web: http:////www.kotvacamp.cz/kola/index.htm Ted kdyz jso uprazdniny tak se moc nejezdi, ale od zari se zacne zase trenovat. Je to skupina vlastne byvaly oddil MKV M. Kvasnicky. Ted TJ Kotva Branik.
Oprava odkazu: http://www.kotvacamp.cz/kola/index.htm
teď jsem na to koukal a nevypadá to špatně, ale je to až za dlouho. nemáš tam něco v záloze, abych se mohl těšit na něco bližšího??? :))) …kdy a kde se třeba hledá krásná Isabel? ..o tom jsem ještě neslyšel.
hmmmm, zatrhávám si to v září v kalendáři. :)
v září??
No jo 24. září přece… Fronty na sprchy ani na bufáč u nás nehrozí, protože nic takovýho organizovat nebudem (no sprchu asi jo, stejnou jako v loni :-) ), takže pokud se někomu zdála BA málo zajištěná, tak k nám raději nejezděte vůbec :-)
Alberte, vždy? z vaší sprchy teče voda i bez 10,– Kč a dokonce teplá… Už se těším. Ježíš, co to plácám, vždy? jsem v neděli odpoledne tvrdila, že už mě na kolo nikdo nedostane…
sorry, jsem mimo, opravdu je to září
na 100%