mozete mi niekto poradit aku znacku cyklocomputeru si mam kupit.aby som sa zmestil tak do 1500 sk.
mozete mi niekto poradit aku znacku cyklocomputeru si mam kupit.aby som sa zmestil tak do 1500 sk.
tam je takovy vyber, ze si muzes vybrat asi z 10 firem. VDO,CAt,Sigma,ECHO…
kocici oko
Taky jsem jednoznačně pro CATEYE – měl jsem jich několik – nejhorší bylo VDO!!!
Hmmm tak mna CATEYE sklamalo co sa tyka odolnosti voci vode. Staci s nim vojst do mensej burky a prestane fungovat…ked sa ale vysusi, tak uz potom zase ide ;-). A vraj water-resist :-)))
CC je water-resist. Staci ked utries drziak-voda skratuje kontakty a CC neukazuje.
katej, bohate staci v hodnote kolem 600 kc ;)
Já nedám dopustit na Sigmu. Jednoduchý uchycení, malej magnet v drátech, náhradní kabeláž za slušný peníze.
mel jsem sigmu bc800 rocnik tak 2001 nebo 2002, a nekdy se stavalo, ze prestala ukazovat aktualni hodnoty, jako by se netocilo kolo. pomohlo jen stisknout tlacitko set a potom fungovala dal normalne. nezjistil jsem ale proc se to stavalo, nejdriv jsem myslel, ze to souvisi s teplotou, treba kdyz jsem vyjel v zime, ale delalo to i v lete. ted mam cateye a pohoda…
Rozhodně něco jinýho než VDO. Třikrát jsem měnil kabeláž u C08, pak jednou zmoknul a byl v prdeli.
tak aby tu vsichni nenadávali na VDO mam ho uz druhym rokem a maximalni spokojenost:o) mam VDO C 15+ takze bezdrat:)
Kočička! Haf!