Prosím mám dotaz,zdají se mi cenově i osazením zajímavé kola značek ,,Acstar TRX II a Max bike 35LX"prosím máte s nimi nějaké zkušenosti?díky moc za nějaké informace.
Prosím mám dotaz,zdají se mi cenově i osazením zajímavé kola značek ,,Acstar TRX II a Max bike 35LX"prosím máte s nimi nějaké zkušenosti?díky moc za nějaké informace.
Mám Maxbike, jen o třídu vyšší model (mrkni do profilu, mám ho na fotce). Co tě zajímá? Osazení slušné a spolehlivé je, ale vidli jsem asi po dvou měsících měnil, nyní má MX Comp ETA 105. S tou novou vidlí jsem spokojen, ta Suntour nebyla hrozná, ale ke slušné akci jí něco chybělo. Měřím 183, rám mám vel. 19, posed ani natažený ani vzpřímený. Otočil jsem ještě negativně představec a teď už to je dle mých představ.
Díky za odpovědět,fakt se mi to kolo líbí,jen já bych volil černou barvu.S výměnou vidle s tebou souhlasím. A co Acstar nikdo nemá zkušenost?
neblazni za tuhle cenu ti postavi cokoliv jinyho treba RB na 1500 na kompletu XT s MX Comp
mysleno kolem 33000,– ty kola s XT naupresneni
Ten acstar TRX II mám možnost koupit za 29.999Kč
A není to trošku blbost dát dohromady lehkou sadu a těžkou vidli?
Kdo, kde,za kolik ,porad prosím???!
myslis to RB ?
Poznáš až se svezeš…
Když u Maxbike vyměníš vidli za Duka, tak si myslím, že to bude velmi dobré kolo.