Mrkněte na www.ceskamoira.cz. to celkem pěkný eshop s Moirou. A dokonce s možností slevy. :)
Mrkněte na www.ceskamoira.cz. to celkem pěkný eshop s Moirou. A dokonce s možností slevy. :)
Přestal jsem Moiru používat a přešel na Sensor.
Další přiblblá reklama.
Myslíš reklamu na Moiru nebo na Sensor?
Myslím reklamu na www.ceskamoira.cz.
Ten shop mne pouze jako cyklistu celkem zaujal. Chtěl jsem se podělit. :)
Taky nevím co na tom slayera tak sere
Vzhledem k tvému dřívějšímu příspěvku: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… mi to teda přijde, že nejseš jenom cyklista, kterýho zaujal nějakej shop.
bingo!
:-)))))
Tohle je dost dobrý :-)
Jo, právě jsem o tom věděl a výsledek mne překvapil. :)
Sice nevím co jsi tou větou chtěl říct, ale nechápu jak někdo může bejt tak blbej. :)
Asi „moára“ není z „chytrých“ vláken. :)
Reklama zdarma je pro mne vždy důvod si zboží nekoupit. MOIRA je na nošení pro mne nepříjemná. SENSOR a CRAFT mi přijdou lepší.
souhlas
Jednoznačně lepší, od craftu se mi pouze neosvědčily spodky (na skialpinismus), lezou mi z nich záda.
bych je normálně reklamoval ( ty záda ) :o)
Sem to zkoušel, ale bylo mi sděleno, že jsem měl přijít dřív, že po 33 letech se už záda reklamovat nedaj.
jj, naši mi taky vždycky říkaj, že jsem přešvih záruční lhůtu :o)
ale to zbozi za to nemuze… navic to nebyla reklama na moiru, ale na eshop:-) takze prrr! jo, a jinak: moira je super!-)
Akorat to tady posiras, a az budes chtit nakou radu, tak tu najdes hovno, protoze sem nikdo nic poradnyho neda, a zas bude vznikat novy forum. Zaplat si reklamu, nech si tu udelat panel a je to O.K.
Já myslim že tim bylo mysleno ukazat kde si cykliste mohou take koupit moiru. protoze moiru cykliste take pouzivaji a pokud ma o ni nekdo zajem tak bude urcite rad smerovan na kvalitni eshop. pokud ne, forum zavre a bude cist dal. A nebude premyslet a hledat nejake vymysly co by pospinili autora, ktery z toho treba ani vubec nic nema a chtel jen ukazat shop lidem, pro ktere je urcen.
A ty mas Moira shopem spolecnyho co?
:-)))
Hele zmikes nebo fraktalis nebo jak si budeš ještě říkat, tohle bylo fakt slabý. :)))
krásný příspěvek za 5min po registraci,myslím,že ip by byla stejná s „mikešem“:-)))
Radoby nenapadna reklama vzbudi vzdy podstatne vetsi rozruch, nez kdyby rovnou napsal otvirame novej shop a co na nej rikate? :)
co říkáte na roušky Moira? Od 190 Kč plus poštovné za kus.
To je hnus velebnosti!