Ahoj, pro změnu 1 sice nedůležitej thread, za to pro změnu ne o Milanovi či favoritovi…
Chtěl bych se optat na kotoučové brzdy, nemám s nimi žádné velké zkušenosti, bylo tu už dost, přesto bch se dovolil optat na takový výcuc, shrnutí- v čem konkrétně nejvíc je výhoda hydraulických před mechanikama, nejspíše v účinnosti, ale co nároky na seřizování a štolování a jeho „výdrž“, výměny- trvanlivost částí… Rád bych, jestli tu někdo nemá zkušenost s obojíma a může tak porovnat.. de mi o to, že nejezdím žádný šílenosti, ted mi celkem stačí včka, tak jestli by nedostačovali mechaniky..ale zase sem těžkej.. případně že jo, tak nějaký typy- BB7 aspol .-) čistě hypotetický dotaz..
Mít možnost s velkou slevou koupit Meridu AM 800-D, cca 25ooo , šli byste do toho? Přemýšlím o tom, s tím, že bych kza ušetřený peníze pořídil lepší tlumič,např. Fox RP2 nebo jak to je..a eště by zbylo.. jde mi o pohodvé popojíždění všude jinde, často na celý den, hmotnost kola moc neřeším, protože mnohemvíc bych měl řešit svou..
www.merida-bike.cz/prodej/am-800-d
díky za případné reakce, pěkný den všem… P.S. těm, co mě budou chtít odkázat do historie se předem omlouvám…