• Krutohlav

Po minulom príspevku, ktorý sa týkal D-FENSA a jeho pekného vz?ahu k bicyklistom: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… mu zrejme dos? ludí odtialto napísalo pekné maily, čo nezostalo bez odozvy: http://www.dfens-cz.com/view.php?… VAROVANIE: Moc srandovné čítanie, len to treba bra? s humorom.

0 0
    • Nodar  

no alespoň to už dává nějaký smysl, jednou mu nějaký **** na kole přejel maminku a od té doby kálí na všechny cyklisty. Používá legrační argumenty, když srovnává řidiče zkracujícího si csetu přes přechod pro chodce (u nás před domem bohužel běžný jev) s cyklistou. Ale pro někoho komu imponuje tenhle drsňácký sloh to je asi fajn čtení. (mimochodem Volný pád je skvělý film, ale na koukání, prožívat ho v hlavní roli bych nechtěl :-)

0 0
    • climber  

Je to psychouš. Zajímavé, ale je, že sám v těch svých blábolech píše, že 9 cyklistů z 10 jezdí spořádaně atd. Tak mě napadá, jak může jeden cyklista z deseti způsobit u někoho takovou zarputilou nenávist.

0 0
    • Lance  

:)

0 0
    • Sonic  

Jenom doufám, že tenhle „člověk“ si nikdy nepořídí auto.

0 0
      • lubos  

Jsi necetl jeho clanky o testech aut. Nejenom ze ma auto, ale v tom fachu i dela. Jinak je ponekud tlustejsi a tezsi. Na cyklisty ma tezky srdce, psal o nich uz davneji (viz historii). Taky ma hodne zkusenosti s lidma typu „****“, viz. nekolik dalsich jeho clanku, moc dobre cteni. A uplne nejlepsi cteni je o testech aut. Ma talent na psani, vzdycky (no, sem tam je dost mimo) si schuti jeho clanky prectu, zasmeju se a pobavim. I kdyz, nektere veci co popisuje by clovek bohuzel i zaplakal :((( ale to vsichni vime, jak v CR tak SR :(((

0 0
        • pelt  

Aby nemel zkusenosti s lidma typu „****“, kdyz na jednoho musi kazdy den cumet rano v zrcadle…

0 0

Mohu rict, ze jsem se velmi dobre pobavil! :-D Jenom aby to nejakej magor nevzal vazne…

0 0
    • Cejlon  

…náhodou,vůbec to neberu nějak tragicky.Docela jsem se pobavil a zasmál.Nenapsal to špatně a myslím,že v hlavě vyloženě nasráno nemá.Jestlipak jezdí na kole.....?Ale kdyby se to mělo obrátit.Jenom aby ten totírač cyklozmrdů nebyl z Jihomoravského kraje.Nerad bych narazil na takového extrémistu,to by nedopadlo dobře…

0 0
      • kolda  

po prvním příspěvku jsem si přečetl D-FENSOVI další články. Se spoustou jeho názorů nesouhlasím, ale pokaždé jsem se u toho super pobavil. ten člověk má fakt nadání a souhlasím, že to není žádný blb. řekl bych,že to bere s velkou nadsázkou a tak je k jeho článkům třeba přistupovat! chce to trošku nadhledu. Tragédie je,pokud si to přečte nějakej **** a začne aplikovat v praxi…

0 0
      • kurýr na bajku  

Cejlone ?!? Děláš si srandu ?!? Hitler taky neměl nasráno v palici…

0 0
    • vlk  

bych řek, že je jen otázka času, kdy někdo pošle odkazy mailem na policii a pak to bude mýt dotyčnný asi dost blbé.

0 0
      • kolda  

ty vole, kam jste všichni dali smysl pro humor? a zkuste si těch článků přečíst víc, např. o firemních kulturách a praktikách, tam jsem souhlasil na 100%. naopak nemusím jeho názory na toleranci menšin apod… ale je to všechno hodně velká NADSÁZKA…říká ti vlku něco tohle slovo? řekl bych, že moc ne, když se tady do krve hádáte s Milanem a spol o posr. vidlicích :)

0 0
        • vlk  

neno.Já smysl pro humor mám.Ale tady jde o to co když si to přečte někdo kdo ho nemá.Různých bláznů a radikálů je v ČR dost.Pak to budeme mít jako cyklisté blbý.V podstatě se ty články i přes humor dají také chápat jako nabádání k tresnému činu.Kdyby ten dotyčný třeba na začátek a nakonec článklů umístil nějaké výstrahy, červeným velkým písmem, že se jedná o srandu.Znám lidi co by po přečtení zaplesali a opravdu to zkoušeli.Měl by to buď zvýraznit-že to nemyslí Vážně a nebo to odstranit.

0 0

Myslim ze zvyrazneny napis, by inspiraci nejakemu debilovi stejne nevzal… ;-)

0 0
            • ota  

souhlas,nechápu,jak by to někdo mohl vzít jako návod.já se u těch článků válím smíchy,hlavně ty firemní praktiky glosuje s mimořádným talentem.

0 0
        • vlk  

PS.Co mi nadáváš.S milanem se občas chytnem, ale také spolu někdy podebatujem-např o foxech.Náhodou sem již na něj změnil názor, dokonce poradil co se týká úpravy dura apod.Nehádáme se do krve.jen si občas každý zastáváme svůj názor.A posr. vidlice-no nevím jedna z nejdůležitějších věcí na kole.Nikdo tě nenutí to číst.

0 0
          • kolda  

ja ti nenadávám. to by vypadalo trochu jinak. jen jsem po prečtení asi 10% vaší debaty zjistil, že vám min. v téhle problematice nadhled dost chyběl. ale máš pravdu, číst to nemusím. k článku – pokud člověk není debil a nemá v hlavě nasráno, nepotřebuje výrazné červené nápisy „POZOR, TO JE LEGRACE“. A kvůli debilům by se muselo cenzurovat všechno. co např. Česká soda?

0 0
          • Milan  

Nechcete si toho Milana upresnit? Nemam pocit, ze sem se tu kdy s nekym hadal :o) A o tom pisalkovi vim jen jedno, je dost vyhlasenej a ta jeho nadsazka respektovana…dost casto ho citujou.A rozhodne mu stacil jeden clanek o cyklozmrdech a je zas vejs…ten typek bude este hodne videt :o))

0 0
      • wroum  

proc by to mel mit blby? myslis ze ho jako za to zavrou? nedela nic spatnyho.

0 0
        • vlk  

některé části se dají klasifikovat jako navádění k trestnému činu ublížení na zdraví apod.

0 0
          • wroum  

:-)

to se pak da ale takhle brat skoro vsechno, treba vtipy, Ceska Soda, filmy, reklamy…- taky by se to mohl nejakej slaboduchej vzit za sve

navic si myslim, ze nadsazka je natolik patrna, ze vazne to muze vzit pouze uplnej hnup nebo uplnej idiot. celej ten web je jedna velka sranda. a ja se bavim. i ted a tady.

0 0
            • kolda  

asi tady s Wroumem založíme DFENS fanclub:)))

0 0
            • kurýr na bajku  

Třeba dyby D-FENS nebyl ubohej fašounek, tak by to možná mohla bejt sranda. Navíc co to je za shnilce, dyš se bojí že mu dá cyklista na kokos…

0 0
              • enjoy  

tenhle ****:-) ma na vsechno odpoved:-).stravil jsem na tech strankach asi pul hodiny a docetl se zajimavy veci.dost me udivilo a musim rict i pripoutalo co jsem se tam docetl.ale jediny co mi z toho vyslo je to,ze kdyz ho clovek nekde potka a stane se mu nejaka jim popisovana situace,kdy po nejakym cyklistovi hazi zdroj od pocitace apodobne je dat mu hrozne do drzky.fakt,nic jinyho nejde delat.zavrit mu hubu a pokracovat s usmevem na rtech svym smerem a dal ho neresit. ovsem ve vecech o kterych clovek ani moc neuvazuje,jako jsou ruzne globalni problemy,ktere se jedince zdanlive netykaji atakdale,ma az krutou pravdu.

0 0
    • wroum  

DFENS je borec. ma vybranej sloh i slovnik a pise k veci… :-P

ale je mi lito chudaku, kteri to berou vazne a este se kvuli tomu rozcilujou. proste nechapou humor a netusej co je nadsazka. dobre jim tak.

0 0
    • grafik  

stařec a hůl: http://www.majorzeman.cz/

;)

0 0
    • Želwmaister  

moh bych se prosim vas zeptat co znamena vohnout?? ja znam jen kapelu Wohnout, nic vic… asi sem zaspal dobu:)))

0 0
    • jihra  

Skvělé články, tak dobře jsem se už dlouho nezachechtal.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.